Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szólnátok hozzá hogyha a barátotokról/vagy akivel ismiztek kiderülne hogy előttetek az életében volt egy cigánylány?

Figyelt kérdés
Nem putriból való, rendes, ápolt, tiszta cigánylány? Mit tennétek ha ilyet tudnátok meg a barátotokról? Megvetnétek, eldobnátok, utálnátok, undorodnátok tőle? Mi lenne a reakciótok? Számít az előélet? Válaszokat előre is köszönöm,üdv 17/F
2009. júl. 11. 18:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 22:50-es,tudom h létezik ez a cigányprobléma,de kifejezzeten azt kérdeztem h rendes ápolt...stb...szóval nem problémás,meg szétveretlek a bátyámmal típus....
2009. júl. 12. 01:05
 12/14 anonim ***** válasza:

akármilyen rendes ápolt, attól még cigány marad.

és akinek van gusztusa cigánnyal szexelni, az nekem szóba sem jöhet.

én sem fexem le egyetlen cigánypasival sem, akármilyen jófej, meg ápolt meg, bmw-je van... nem.

2009. júl. 13. 04:27
 13/14 anonim ***** válasza:

sajnos az én pasimnak is volt előttem cigány nője, csak ezt már későn tudtam meg:(

meg is lett az eredménye, 30 ezer pénzbüntetés:S de szerencsére nem felfüggesztett.

2009. okt. 19. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Emberek?nem,ők primitív majmok.persze hogy gáz,nekem nem kéne olyan pasi,aki egy vagy több retkes cigánykurv@ba tette a f@szát!
2013. máj. 2. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!