Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mennyire zavar titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire zavar titeket ha egy férfi sokat káromkodik?

Figyelt kérdés

Egyébként rendes,értelmes(legalábbis annak tartják) és lehet vele beszélni sokmindenről csak néha-néha kicsúsznak a száján nem éppen a szépirodalmi művekbe illő szavak.

18/F

2012. júl. 10. 09:37
1 2
 1/11 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%
A szépirodalomban ezt kakofóniának hívják, és kur*a anyáznak minden határ nélkül:D
2012. júl. 10. 09:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha sokat káromkodik, akkor nagyon zavar, ha csak néha egy-egy szó az kevésbé.

Olyannal nem szeretek beszélgetni, akinek minden második szava az, de az sem tetszik, ha minden mondata így kezdődik.

Ha csak elvétve van egy olyan szó, az még belefér.

2012. júl. 10. 09:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Engem zavar, mert az a bunkóság jele, tehát azt, hogy értelmes lenne, - számomra - eleve kizárja.

Tehát sosem jönnék össze ilyen sráccal, az biztos.

27/N

2012. júl. 10. 09:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Engem zavar nagyon.Persze ha ritkán mondja azt elnézem.
2012. júl. 10. 09:50
 5/11 anonim ***** válasza:
engem egyáltalán nem zavar. de akkor a fiú is fogadja el hogy a lány néha-néha szól valami csúnyát
2012. júl. 10. 09:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Különben tényleg nem káromkodok annyira sokat csak,4-5 percenként(már ha ez nem számít annak) elhagyja a számat egy-egy csúnya szó.Viszont ha ideges vagyok akkor akár több is...

Köszi az eddigi válaszotokat!:))

2012. júl. 10. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Engem zavar, mert az a bunkóság jele, tehát azt, hogy értelmes lenne, - számomra - eleve kizárja."

Ez érdekes, mert én gyakorta káromkodom, ha ideges vagyok, kimondott cifrán és választékosan teszem. Ennek ellenére nagyon is értelmes és finom lelkű ember vagyok; elvégre ezek csak szavak, amikkel nem bántok meg senkit, de nekem jól esik ontani magamból a szitkot. Nem, cseppet sem zárja ki, hogy értelmes legyen az illető!

2012. júl. 10. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:
elég ellentmondásos a kérdés, és a magyarázat... most sokat káromkodsz vagy néha-néha... nem mindegy
2012. júl. 10. 10:44
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nem, cseppet sem zárja ki, hogy értelmes legyen az illető!"

Odatettem, hogy "számomra".

És én továbbra is ragaszkodom ahhoz, hogy én a káromkodós embereket bunkónak tartom, és nem akarnék ilyen férfival összejönni.

Ha téged nem zavar, egészségedre, csináld.

Itt az volt a kérdés, hogy a lányokat mennyire zavarja, nem az, hogy a férfiak hogyan magyarázzák meg, hogy miért teszik.

A kérdésre a válasz, hogy engem nagyon is zavar.

2012. júl. 10. 10:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Értettelek én, nem is kötözködni akartam, csak a magam részéről akartam hozzá tenni, hogy vannak ilyenek is. Megjegyzem káromkodás és káromkodás között is van különbség, momentán én sem amúgy kőműves-módra szoktam mondani a magamét, de elég sok trágár szó van mindennapos terítéken :D.
2012. júl. 10. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!