Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! (korotokat írjárok le) Mire vágyik a férfi? Illetve mitől lesz számotokra egy párkapcsolat tökéletes? Milyen legyen veletek a nő ahhoz hogy ti is tiszteljétek őt?
Na ezt örömmel hallom, bocsi tegnap kicsit az ideg is beszélt belőlem :) Igen egyébként sajnos manapság a férfiak körében eléggé elterjedt hogy a tökéletes mű nőkre van szükségük, holott nekem meg pont az olyan nők jönnek be akik kicsit ducik, nemhiába volt az hogy régen a nőket úgy festették le hogy úgymond "kövérek" voltak, ez volt társadalmilag elfogadott, és ez volt a vonzó, manapság pedig a csontsoványság a szexy, ízlések és pofonok nekem nem tetszik.
Mellesleg 19/F.
Hát örömmel hallom annak titulálsz, te legalább próbálsz törődni a másik fél igényeivel, és kielégíteni azt, más lányoknak megáll a tudomány ott legyen jó fenekem, legyen kirakva a mellem, utána meg majd csak érdeklődik annak akinek kell.
Sok sikert neked a pártalálásban, vagy ha most van akkor a mostanihoz :) Hátha nekem is összejön, én jelenleg szüneten tartom a témát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!