Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim elakarnak költöztetni a barátom miatt?! 16L
16 évesen nem lehet még olyan jó emberismereted hogy eldöntsd hogy ő jó-e, de apádnak nyilván nem ez a gondja!
A lek.rvázás elég buta és súlyos tett!!!
Az a tippem hogy apád féltékeny rád! Biztos hogy szép kiscsaj vagy és tudat alatt több érzelmet érez irántad mint az normális lenne. Illetve pszichológiailag az is normális, illetve előforduló jelenség.
Én azt mondom hogy te nem vagy igazán hibás! Apád meg egy idióta és a tettei miatt elég sötét is!
Szerintem ne engedj nekik. Ez nehéz lesz de örökre bánnád és őket hibáztatnád, és a későbbi problémáidat is erre fognád!
Ha ki akarnak rakni akkor beszélj a barátoddal hogy hozzáköltöznél, vagy ilyesmi. Normál helyzetben nem javasolnék ilyent de apád minősíthetetlenül viselkedett, pedig ez teljesen normális tiniszerelem!
Sajnálom ami veled történt, de ez így nem állapot!
Hová akarnak költöztetni?
29F
Nem drogozik a srác,sőt nem is cigizik és nem is iszik.
A szülei elválltak,és az én szüleim azt hiszik,hogy a fiú is ezt tenné velem...de én nem értem őket!!! Tiszta b.londok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!