Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a párotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotoknak előttetek már kimondottan sok szexpartnere lett volna?

Figyelt kérdés
A párom elmondása szerint neki 20-nál biztos, hogy több.
2012. júl. 9. 12:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ehhez persze hozzájön, hogy fontos az ember természete.. Nekem fontos a szex, a kaland, és ugyan hűséges vagyok, a korábbi kapcsolataimban a kísértés mindig a nyomomban járt. Ez még most is előfordul nagy ritkán, de tekintve hogy tudom mit kapnék ezáltal, azt is tudom hogy nem érné meg. Régebben ezeket még nem tudtam és nem tartottak 2 évig a kapcsolataim.

És persze vannak olyanok is akik legszívesebben csak egy embernek adnák oda magukat, a férjüknek. Őket nyilván zavarná ez a szám..

Hát ez van, emberfüggő. :)

9. voltam

2012. júl. 9. 12:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Hány éves? Ha 40 éves, akkor nem zavarna, elvégre mondjuk 18 éves korától számítva ez kevesebb, mint évente egy.

Ha 20 éves, akkor gáz.

2012. júl. 9. 12:33
 13/17 A kérdező kommentje:
37 éves, előttem 1 évig nem volt senkije, azelőtt viszont egy 3 és fél éves kapcsolata, azelőtt pedig egy még komolyabb, ahonnan gyereke is született. Lehet, hogy ő is csak felvágni akart ezzel a számmal, mert még nagyon az elején beszéltünk erről... és nem is értem, hogy így hogy jöhetett össze ez a szám, de lehet, h akkor a kapcsolatai alatt is kikapós volt...
2012. júl. 9. 12:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg igaz az Amerikai pite hármas szabálya. Ha jól emlékszem hárommal kell osztani ezt a számot a pasiknál?! :)
2012. júl. 9. 12:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát ha az is lehet, hogy a kapcsolatai alatt jött össze, akkor ezt jó lenne tisztázni. Azért önmagában 37 évesen szerintem ez nem rettenetesen sok (de nyilván nem is kevés). Ha mondjuk volt 7-8 komoly kapcsolata, és volt 3 olyan év az életében, amikor nem volt komoly kapcsolatban, és ilyenkor minden 3. hónapban lefeküdt egy új nővel, akkor már össze is jött a 20.

Ismerek olyan csávót, aki egy nyáron 80 nőt fektetett meg, na, ez már "kimondottan sok".

2012. júl. 9. 12:42
 16/17 anonim ***** válasza:
hogy zavarna-e? elküldeném a francba
2012. júl. 9. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem, max féltékeny lennék rájuk!

Én általában irigylem az előzőeket hogy ők kaptak egy finom kis tini szexgépet és meg egy idős frigid pic$át! :D

29F

2012. júl. 9. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!