Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik szeretek ha egy csajért úgy igazán meg kell küzdeni?
Nagyon sok helyen olvastam már erről, hogy a fiúknak bejön, ha egy csaj nem túl könnyen kapható, kéreti magát, és meg kell érte küzdeni úgymond. Mert hogy így beindul a vadászösztön vagy mit tudom én. De mindez elmélet. A gyakorlatban egészen más tapasztalataim vannak erről. Pl. ha nem akarok rögtön első randin csókolózni egy fiúval,akkor előfordult, hogy nem is hallottam többet a srácról, pedig nekem nagyon szimpi volt és akartam is volna folytatást... csak ő túl hamar megfutamodott. 5 nappal később már in a relationship volt a státusza.
Szóval akkor ez most hogy is van???
Fiúk? Mi az álláspontotok? szeretettek küzdeni vagy az első kudarcnál kalap-kabát?
sose kéresd magad, mert azt megunjuk
amit olvastál lehet, hogy igaz, csak ti nők rosszul értitek
sokszor túl visszautasítók vagytok, szinte kerülitek a találkozást, a beszélgetést
pedig nem ez a lényeg!
ennek annyi az értelme, hogy ne vegyél minden f@szt a szádba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!