Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék neki névnapjára?
Figyelt kérdés
a barátnőmet szeretném meglepni valamivel a névnapján. 10 hónapja vagyunk együtt.. maximum 3-4ezer forintra gondoltam, ötleteket szeretnék kérni.
már vettem neki párnát amin ketten vagyunk, törölközöt amin a neve van,parfümöt,polot, fehérneműt.
2012. júl. 8. 22:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem ajándékot vegyél neki! :D
2/5 anonim válasza:
Elvinni valahova kajálni? Vagy én spec egy csini ruhának is örülnék.. Vagy valami hasznos dolog amire tudod, hogy már szüksége lenne ..:D
3/5 anonim válasza:
gravíroztass egy tollat a nevével, vagy egy kulcstartót, vagy egy medált a nyakláncára, de egy plüss jószágnak is örülnek a lányok, vagy egy táskát is vehetsz neki, vagy írj neki egy versikét ami rólatok szól:) Esetleg egy képet a szobájába. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha lesz ötletem még leírom neked:)
4/5 A kérdező kommentje:
hát első :D tudtam hogy valamit kihagytam és belekötnek xD
a másik két válaszolónak köszönöm az ötleteket :)
2012. júl. 8. 22:25
5/5 anonim válasza:
Csinálj neki sült kolbit meg paradicsomos káposztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!