Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
<3 Miért engedi az isten hogy találkozunk ha nem lehet az hogy együtt legyünk?
Mert az istened is csak egy fantasy lény mint a sárkányok vagy a szellemek... talán azért? :D
f18
Először is, tök logikus mire vonatkozhat a kérdésed.
Másodszor szerintem is az "edzi a lelked" a válasz lehet igaz.
Te jó ég hányszor kérdeztem én is ugyanezt (csak én a sorstól) mostanában...!!!!
ha nem engedné nemlenne a lánynak se a fiunak nemi szerve különben mindenki bünös lenne mert a gyerek is ugy lesz hogy eggyütt vagytok.
a Bibliában is benne van hogy lehet és a bün listán sincs rajta,csak ne mindenkivel:O hanem egy valakivel ha komolyan gondolod és tartósan.
Isten szabad akaratot, szabad folyást adott életünknek, ő kijelöl nekünk egy utat amin JÁRHATUNK de NEM kötelező.
A szerelem jön megy. Isten szerintem(keresztény rom. kat vagyok) sose büntet ilyen dolgokkal, sőt sose büntet csak más vétkek miatt amit ellene követtünk el.
Van egy olyan dolog ami szerintem nem enged ez az ÉLET. Így tanulunk tovább lépni
Ti vettétek egyébként, hogy ez a kérdés inkább szerelmi, mint vallási lenne? Nem hiszem, hogy igazából Istenről való véleményekre lenne kíváncsi a kérdés írója!
De nyugodtan javíts ki kérdező ha nem így van!
Szerelmi szempontból érzelmi próbatétel, megtanít küzdeni, erősíti az akaratot, ...
Isten témában nem vagyok illetékes, de a "nagy könyvben" biztos van valami okosság erre is. Olvasdd át, ha nem találtál volna mégsem, magyarázd bele az egyik részbe, hogy ott biztos erre a témára is utalhatott. Sokan csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!