Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » <3 Miért engedi az isten hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

<3 Miért engedi az isten hogy találkozunk ha nem lehet az hogy együtt legyünk?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 13:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most komolyan ezért vonod kérdőre Istent? Emberek halnak éhen nap mint nap. És most szándékosan nem sorolok itt fel több világméretű katasztrófát amikért inkább jogos lenne a kérdés.
2012. júl. 8. 13:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Mert az istened is csak egy fantasy lény mint a sárkányok vagy a szellemek... talán azért? :D

f18

2012. júl. 8. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Először is, tök logikus mire vonatkozhat a kérdésed.

Másodszor szerintem is az "edzi a lelked" a válasz lehet igaz.

Te jó ég hányszor kérdeztem én is ugyanezt (csak én a sorstól) mostanában...!!!!

2012. júl. 26. 22:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Még ha isten létezne is... akkor sem foglalkozna ilyen apró dolgokkal. Ezt ne az képzeletbeli dolgoknak tulajdonítsd.
2012. júl. 26. 23:01
 15/19 anonim válasza:

ha nem engedné nemlenne a lánynak se a fiunak nemi szerve különben mindenki bünös lenne mert a gyerek is ugy lesz hogy eggyütt vagytok.

a Bibliában is benne van hogy lehet és a bün listán sincs rajta,csak ne mindenkivel:O hanem egy valakivel ha komolyan gondolod és tartósan.

2012. júl. 26. 23:07
 16/19 MarkoG ***** válasza:

Isten szabad akaratot, szabad folyást adott életünknek, ő kijelöl nekünk egy utat amin JÁRHATUNK de NEM kötelező.

A szerelem jön megy. Isten szerintem(keresztény rom. kat vagyok) sose büntet ilyen dolgokkal, sőt sose büntet csak más vétkek miatt amit ellene követtünk el.

Van egy olyan dolog ami szerintem nem enged ez az ÉLET. Így tanulunk tovább lépni

2012. júl. 26. 23:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Ti vettétek egyébként, hogy ez a kérdés inkább szerelmi, mint vallási lenne? Nem hiszem, hogy igazából Istenről való véleményekre lenne kíváncsi a kérdés írója!

De nyugodtan javíts ki kérdező ha nem így van!

2012. júl. 27. 16:56
 18/19 A kérdező kommentje:
akkor most én jövök köszönöm szépen ezt a sok felvilágosítás már sokkal könnyebb de akik nagyon szar választ attak azok meg ....*** amugy minda két témára kiváncsi lennék szerelem kapcsolatában is meg isten kapcsolatában is köszönöm
2012. júl. 28. 07:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerelmi szempontból érzelmi próbatétel, megtanít küzdeni, erősíti az akaratot, ...

Isten témában nem vagyok illetékes, de a "nagy könyvben" biztos van valami okosság erre is. Olvasdd át, ha nem találtál volna mégsem, magyarázd bele az egyik részbe, hogy ott biztos erre a témára is utalhatott. Sokan csinálják...

2012. júl. 28. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!