Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lány közül kell választanom. Mit tegyek? Melyiket válasszam? :S
Tudom, hogy ezt nekem kell eldönteni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre..Két lány közül kellene választani, az egyiknél tuti van esélyem, a másikkal is alakultunk régebben, de az annyiban maradt.
1.:Győnyörűűű!!
Külsőre el se tudnék szebbet, jobbat képzelni magamnak!!
Csinos!!!
Régen, mikor alakultunk én nagyon beleszerettem és állítólag ő is belém!!, de nem lett végül semmi
Szerintem nem tartana tovább pár hónapnál (3-4)
Szűz, és nem hiszem h el tudnám neki venni..:D
Nem nagyon engedik sehova...Eddig egyszer-kétszer elődordult..
Sok barátja volt eddig, de egyiknek se engedett sokmindent (pl tapi)
Ilyen szép lány csak jól csókolhat :P
2.:Szépecske
Csinike
Régóta ismerem, talán bele tudnék szeretni
Sokkal tovább tartana, mint az elsővel valószinüleg
Valószinüleg szűz, de ha sokáig együtt lennénk, akkor el tudnám venni neki..
Kb két hete egy bulin összejöttünk, nem lett még folytatás, de ő tutira szeretné, mert régen (és talán most is) szerelmes volt belém
Sok helyre elengedik, a városba, bulizni, csavarogni...stb
Nem jól csókol.
A történethez hozzá tartozik, hogy a bnőm kb 3 hete szakitott velem, és ha átgondolja a dolgokat, akkor sztem vissza akar majd jönni, de ez nála szerintem pár hónap.. Ő már összejött azóta egy csávóval, de tuti meg fogja bánni!! És ha ő összejött valakivel, akkor nehogy már én magamba gubózzak....:D
Én legszivesebben bepróbálkoznék az elsőnél, mert egyszerűen gyöngyörű.. Nem tartana sokáig, de lehet, hogy ugy alakul, hogy a volt bnőmmel még összejövök majd...Csak az a baj, hogy ez a két lány ismeri egymást (oszt társak) és a második már sztem ugy van vele hogy összejövünk, mert én mondtam mostanába, hogy találkozzunk.. erre elmegy egy hétre nyaralni, és összejövök a bnőjével?! ez milyen dolog lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!