Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek a vékony testalkatú srácok jönnek be az soha nem fog szóba állni egy kövérrel, akármennyire jó is a dumája?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 09:50
2/9 AvernusTriad válasza:
A "bejön" és a "kizárólag" nem ugyanaz. a vékonyakat részesíti előnyben, de ez nem áthidalhatatlan probléma.
3/9 anonim válasza:
Nekem egy dolog nem tetszett soha a férfiakban (vagyis hát attól undorodtam mindig a legjobban): a nagy has.
Hát életem szerelmének nem pont az az egyetlen hibás testrésze? :D
Nem mondom, hogy most már imádom, de őt mindenhogy nagyon szeretem, és a hasával sincsenek nagy problémáim.
4/9 anonim válasza:
Szóba fog állni de kapcsolatot nem akar.Lehet a legjobb barátok lesznek de párkapcsolat nem lesz belőle.
Nekem is vannak kövérebb barátnőim.Viszont csak a vékony lányok tetszenek és csak velük tudok elképzelni kapcsolatot.
5/9 anonim válasza:
nekem is a vékony testalkatú srácok jönnek be de hogy ha jó fej a kövérebb akkor én szóba állnék vele, nem minden a külsö!! :)
6/9 anonim válasza:
Ha pl kövér vagy, gondold el, hogy fog esni neked, hogy a pasid folyton lesi vagy dicséri az utcán a vékony csajokat. Sex közben az súgja hogy te vagy a legdögösebb nő.... de vajon mire / kire gondol???? Tapasztalat sajnos :(
7/9 anonim válasza:
Fordított szitut írtam le, de végülis érthető is így.... szerintem nem őszinte a dolog így már... a külső is ugyanolyan döntő mint a "duma".
8/9 DrFaktor válasza:
Hali,
én 192cm magas és 136kg vagyok. Hidd el,simán le tudod dumálni a róla a bugyit, ha jó fej vagy és a lány nyitottan áll a kérdéshez. Elég konkrét tapasztalataim vannak ebben.
9/9 anonim válasza:
Lehetséges :) van mackós ismerősöm. Ha egy gitárt a kezébe kapva a dumájával egyetemben cicanyuszikat csavart az ujja köré :D csak pislogtunk. Naná, hogy fontos a duma! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!