Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? 1 év,2 szakítás,3. személy. Elég megrázó, segítség kell!
1 éve ismerkedtünk meg a volt barátommal. Eleinte, az első 2 hónapban csak úgymond összejártunk, semmi konkrétum, aztán össze is jöttünk, én komolyan is vettem, de ő egy hónap együttjárás után szakított velem. Már másnap keresni kezdett, de bennem nagy volt a harag, és a sértődöttség, nem adtam neki jelet. Majdnem 3 hónapig voltunk külön, ezidő alatt ő Pesten élt, én vidéken, néha írt egy sms-t, vagy közösségi oldalon érdeklődött barátaimtól, akár tőlem, hogy hogy vagyok. 3 hónap után megkeresett, hazaköltözött, és felhívott, hogy találkozni szeretne, igent mondtam. Attól a naptól kezdve egészen egy hónappal ezelőttig 1 napot sem töltöttünk külön. Minden nap együtt aludtunk, összeköltözésről is szó volt, minden csodálatos volt, nem veszekedtünk,mindent megbeszéltünk, és úgy éltünk mint hal a vízben. 3 hónapja kezdődtek a viták, amiktől mindketten egyre feszültebbek lettünk, és a vége egy szakítás lett. Azután másfél hétig mindketten szenvedtünk, keresett,kerestem,nem tudtuk lezárni, de neki már a szakítás napján volt egy lány, aki addig haverja volt, akivel a másfél hét alatt minden nap együtt aludt,lefeküdt vele és randiztak. Másfél hát után visszakönyörögte magát, elmondta, hogy a lány csak pótlék volt, és engem szeret, nélkülem szenved-visszafogadtam,kibékültünk. Utána volt még egy vitánk erről, de megbeszéltük, és az elmúlt 2-3 hónap a legjobb volt, amit valaha együtt töltüttünk.
Tegnap azonban nagyon csúnyán veszekedtünk, kijött belőlünk minden feszültség, és sajnos a dolgok majdnemhogy tettlegességig fajultak, löködtük egymást,csapkolódtunk ésatöbbi. Egyből megbeszéltük, átmentünk hozzájuk, ahol egy rögtönzött házibuliban megjelent a lány( a bátyja hívta, neki jó haverja...). Levegőnek néztük mindketten, nem foglalkoztunk vele, aztán lementem beszélgetni barátnőmmel, és egy óra múlva arra értem vissza, hogy az ágyban vannak a lánnyal. Egyből eljöttem, ma elvitte a cuccait, és kaptam egy levelet, hogy töröl az életéből és nem akarja, hogy lássam a további életét. Összejöttek, már képük is van neten. Mindez 24 óra leforgása alatt.
Nemtudom mit kezdjek magammal, úgy érzem egy felem meghalt, a másik fele pedig szeretne vele menni. Szörnyen csalódott és dühös vagyok, túl akarok lépni rajta, szeretném, ha jobb lenne. Mit tegyek? Egyszerűen nem tudom se felfogni, se feldolgozni, hogy kb. 24 órával ezelőtt még a kezem fogta, és a szemembe nézve vallot szerelmet.SEGÍTSETEK?KÉRLEK! 19/L
Most olvasd el amit leírtál, és próbáld kívülállóként nézni.
A srác egy féreg volt. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
Már visszafogadnod sem kellett volna, miután másfél héten keresztül egy másik csajt dugott.
Legyen már eszed, meg némi méltóságod!
ez elég durva, vmi gondja biztosan van a srácnak, nem veled, hanem magával, normális ember nem viselkedik így.
Előbb-utóbb megint visszafogja könyörögni magát, te meg vszínűleg visszafogadod(ami hiba lnene) hacsak nem találsz helyette mást.
szóval most ne ezen rágodj, tudom most k.rva szar, voltam hasonló helyzetben csak én pasi vok, és csaj csinálta, de ilyenkor inkább azon törd magad, h minél hamarabb találj vkit, akivel jól érzed magad.
Azért nem szeretnék úgymond "gyorsan találni valakit, akivel majd jó lesz" mert őgyis rá gondolnék, és úgysem lenne őszinte, és azt a másik felet is bántanám ezmiatt.
Valahogy pedig tényleg taplra kell állnom, és egy percet sem szeretnék elvesztegetni, nem akarok megint összeroppanni, és elveszíteni és elvesztegetni minden energiám. Az előtte levő barátommal másfél évig voltunk együtt, és konkrétan a szakításunk harmadnapján ismertem meg őt. Nagyon szerettem az előző exem, de vele valahogy az első pillanattól kezdve jobban éreztem magam, ezért is olyan hihetetlen, hogy egy ilyen jó dolognak így vége szakadhat. És ahogy mondani szokás, nem az fáj igazán, ha neked nemet, hanem ha másnak igent mond, ennek ellenére én mégsem tudnék most senkivel semmit sehogyan így hirtelen, mert ő túl sokat jelent...ett számomra.. annyira barom vagyok,jézus..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!