Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti takarítotok a barátotoknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti takarítotok a barátotoknál?

Figyelt kérdés

A barátom baromira trehány és rendetlen, nagyon nagy koszt és rendetlenséget hagy maga után. Szerinte a nő dolga a házi munka. Nem élünk együtt, a családját nem igazán izgatja az ilyesmi.

Nem fizet rám különösebb összegeket, se ékszer, ruha, semmi.

Nekem nincs külön szobám, egy szoba van összesen 3-unkra, nem tudom hova hívni, ha meg azt mondom, hogy nem megyek át hozzá, amíg nincs rend, akkor 2-3 hét vagy akár több is eltelhet, mire méltóztatik valami minimálisat alkotni. És tart maximum egy óráig.

Állítólag az összes exe simán elpakolt utána, meg kitakarított, de én nem vagyok ilyen csicskalelkű, végtére is nem az eltartott felesége vagyok. Vagy ezt csak én látom így?

2012. júl. 7. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Nehogy kitakaríts neki!!!

Inkább keress egy hozzád illő kicsit tisztább barátot akinek van valami szép érzete.

2012. júl. 7. 21:15
 2/7 Hole Hunter ***** válasza:
49%
A barátod egy gyökér. Váltás javallott. Üdv.
2012. júl. 7. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Én szoktam, mivel ő most nyáron is suliba jár, és míg ő ott van, és összehajtogatom a szekrénybe bedobált ruhákat stb.

Csak annyi a különbség, hogy az én barátom simán segít nekem, vagy összepakol magától, ha megkérem. Főz, szerel, mosogat otthon, ha muszáj. Mi sem élünk együtt, de attól nem félek, hogy nem fog segíteni:)

Bár én cserébe nem is várom el a "különösebb összeget", azért csinálom, hogy örömet okozzak neki.

De mondom, ő nem vall ilyen idióta nézeteket, hogy "a nő dolga a házimunka".

2012. júl. 7. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiből vagyok, és baromira szégyellném, ha más takarítana utánam. Ha együtt élünk, az más, de akkor is közösen...
2012. júl. 7. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Hááát ez a hozzáállás nem túl szimpatikus, hogy szerinte a nő dolga a takarítás. Persze, ha együtt élünk, és teli van a mosogató vagy kosz van a padlón, minden szó nélkül rendet teremtenék, de nem azért, mert ez az én tisztem...

Én biztos hogy nem lennék együtt olyan férfival, aki így gondolkodik. Milyen már ez...mi lesz, ha hozzámész? Házvezetőnőnek fog tartani, vagy mi?

Én nem akarnék nap mint nap azon bosszankodni, hogy ha nem teszem ki a lelkemet egyes egyedül, akkor egy kuplerájban kell élnem. Ennél igényesebb párt választanék a helyedben.

Az szerintem nem téma, hogy nem vesz neked ékszert meg ruhát...én kellemetlenül is érezném magam, ha ilyesmit venne a barátom, biztos mondanám neki hogy erre semmi szükség.

Én is a 2 év alatt virágot meg csokit kaptam, max. 1000 ft értékben, de nem ezzel mérik a szerelmet...

20/l

2012. júl. 7. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Így biztos, hogy nem takarítanék utána. Sőt, helyette sehogy sem, főleg, hogy te nem is ott laksz.. Gondolj bele, hogy mi lesz, ha egyszer talán összeköltöztök? Az egész életed azzal töltheted, hogy utána pakolsz. Nem hangzik túl jól, igaz? Ha annyit nem képes megtenni érted, hogy egy kicsit összepakoljon mielőtt átmész, akkor elgondolkodtató, hogy mit is érez irántad/miért is vagytok együtt. Úgy tűnik, neki nem barátnő, hanem szolga kell...
2012. júl. 8. 02:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Ööö bocs, hülyén fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy sok olyan pár van, ahol a férj dolgozik, eltartja a nőt, ő áll minden anyagi kiadást, és cserébe a nő vezeti a háztartást. Mint régen. Ezért írtam ezt le, hogy nem eltartott nő vagyok, akinek kéne valami viszonzást nyújtania az anyagi biztonságért. De így újraolvasva tényleg félreérthető.

Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!

2012. júl. 8. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!