Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen az ideális férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az ideális férfi a közéletben és a szexben?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan az ideális férfi aki tisztel, megértő, van célja az életben és önálló véleménye,gondolatai vannak. Nem ül állandóan az anyuci szoknyáján. A sexben pedig önzetlen és figyelmes.
2009. júl. 10. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ideális férdi! Minden nőnek más és más kiállású férfi tetszik. Más érdeklődési körrel. És ez így van a szexben is.. van aki a nagy péniszt szereti, van akit a méret nem köt le... legyen kicsi de játékos:) van aki vadul szereti van aki csak szenvedélyesen és lassan... mindenki mást..:)
2009. júl. 10. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Számomra a legfontosabb hogy legyen a fejében valami. Legyen okos. Művelt. Legyenek saját gondolatai, célja, véleménye.

És fontos hogy legyen elvárása. Nem jönnék össze olyan pasival aki pl úgy működik hogy tökmindegy miylen csaj legyen mellette, csak szép meg csajból legyen..

Minden más ezek után jön.

De nagyon nem sok iylen pasi van a földön. Aztán csodálkoznak hogy nem találnak egy normális nőt. Mert eleve rossz körökben keresnek.

Egyébként ne legyen tele metroszexuális hajlamokkal, ilyen h szoli, hajvasalás, folyamatos gyúrás, rózsaszín póló, ettől engrm hányinger.

Ne legyen túl egoista, főleg akkor ne ha nincs mire vernie magát. Viszont ne legyen oylan se hogy azthiszi ő a világ szégyene, és utálja magát. Legyen egészséges egó, csak legyen is mire.

Ágyban, legyen figyelmes és önzetlen. Szenvedélyes és romantikus. Törődjön a nővel.

2009. júl. 11. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:
A folyamatos gyúrás miért metroszexuális hajlam? Testépítésnek nevezik és ez egy sport, úgy mint bármely másik.
2009. júl. 12. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:

A közelemben lévő nagyon gyúrós férfiak általában rózsaszín pólókkal, kis köves fülbevalókkal, és szolival társulnak.

Az nyilván más ha az ember egészséges mértékben csinálja, de amikor valaki arra megy hogy olyan karja legyen mint a comja, háát.. az már esztétikailag is zavaró. Számomra.

Persze tisztelet a kivételnek, de én leggyakrabban egoista, mindenhol kb gyantázó meg szolizó 'pasikat' látok rendesen gyúrni.

2009. júl. 12. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát fura körökben mozogsz akkor, mert én is gyúrok, de soha még közelében se jártam szolinak (más kérdés, hogy könnyen fog a nap, és így alapból barna vagyok), rózsaszín póló meg egyéb sz*rságok se jöhetnek szóba. Teljesen normális embernek tartom magam, aki szeret adni magára (normál határok között) és sportolni.
2009. júl. 12. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Látod ez jó dolog, nyilván nem is az olyan pasikra gondoltam mint te: ) Fiatal vagyok, és ezekben a körökben sajnos magyarországon szinte mindenhol iylen kaliberűek a gyúrós pasik. : /

Én értékelem a jó testet csak az eltúlzott izmokat nem.

2009. júl. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!