Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-14 éves fiúk?

Figyelt kérdés
Először is mit szerettek egy lányban pl. ha "fiús" vagy lányos(sminkeli magát, festi a körmét stb...)...........Másodszor pedig az ilyen korú fiuknak a lányoknál CSAK a külső a lényeg vagy van akinél a belső is vagy CSAK a belső számít?
2012. júl. 7. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Ilyen korban a srácoknak sem ezzel kellene foglalkozniuk, max. 16-tól. Ráadásul szomorú hogy erre kérdezel, hogy már smink meg ilyesmik (feltételezem fiatalabb vagy). Ebben a korban nekik a külső számít ezt megmondhatom én is. Ritka az olyan aki erre a korra már a belsőt is nézi. Bár ráértek szerintem.

20/F

2012. júl. 7. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
13-14 éves fiúk még a számítógépes játékokat szeretik ;)
2012. júl. 7. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
talán igen talán nem talán talán
2012. júl. 7. 16:58
 4/9 A kérdező kommentje:
7.-es vagyok
2012. júl. 7. 17:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi hogy én is válaszolok de mint külsős lehet hogy hasznos lesz a válaszom. Abban a korban amiben most te vagy még nem úgy megy a dolog hogy: Na, ő lesz életem szerelme! Sőt, mitöbb ebben a korban még nagyon nagyon sokan készen se állnak egy kapcsolatra és ha bele is mennének akkor abból semmi jó nem sülne ki. Az a kevés értelmes kapcsolat ami ebben a korban kialakul (jobb esetben a "tetszés" miatt), az is úgy történik hogy egy lány és egy fiú nagyon jóban vannak majd szép lassan átlépik a barátság határait, tapasztalatból mondom, van hogy észre se veszik. Nagyon kis aranyosak ilyenkor a fiúk, mert nem tudnak miről beszélgetni egy lánnyal és azért hogy mégiscsak legyen valamilyen kapcsolat kettejük között ezért elkezdik piszkálni szegény lányt. Itt még (ismétlem jobb esetben) nem arról szól az ismerkedés hogy: "aaa de szexi vagy!", "olyan okos és szép vagy", "milyen szép körmeid vannak", hanem hogy szépen felfedezik a fiúk és lányok közti különbségeket. Nagyon szép dolog ez.

Nekem is volt egy ilyen "kapcsolatom" az általános utolsó évében az osztálytársammal. Azt hittem ismerjük egymást de nagyot tévedtem. A legfurcsább az volt hogy ő folyamatosan nőtt én meg ugyanolyan magas maradtam. Majdnem egy fejjel magasabb lett nálam a végére, pedig tudom hogy egy magasak voltunk amikor még "járni" kezdtünk. A lábai, a kezei mind nagyobbak voltak, erősebb volt nálam,sokkal szélesebbek lettek a vállai és olyan furcsa volt ez mindkettőnknek. Kétballábas lett mert nagyon hirtelen nőtt meg, de nagyon cuki volt. A felvételi környékén nagyon pattanásos voltam, szégyelltem is és rejtőzködtem előle, de őt egyáltalán nem zavarta mert akkor már eléggé összeszoktunk. Az első csókom is vele volt. Az elején még olyanok voltunk mint két barát és fél év elteltével már kézen fogva mentünk együtt reggelente suliba, csókkal búcsúztunk el egymástól mikor külön óráink voltak, nagyon sokat veszekedtünk és mindig kibékültünk. Eléggé boldogak voltunk. Ő volt a párom az egész ballagási ünnepség alatt és emlékszem hogy előtte két nappal szakítottunk, közös megyegyezés alapján, és rajtunk kívül mindenki szomorú volt az osztályban. :) Hogy miért szakítottunk? Már nem találtunk semmi újat, izgalmasat a másikban, elmúlt az a "tetszés" és tudtuk hogy másik suliba megyünk ezután. Nem ez volt életem legnagyobb szerelme, sőt még szerelemnek se mondanám de nagyon szép volt. Az osztáytársaim közül csak két lánynak volt még "kapcsolata" akkoriban. Az egyik már akkor is egy k*rva volt, a másik meg elég rövid életű fellángolás volt. Szerintem ebben a korban, tudom hogy már biztosan vágysz rá de, még nem kell semmit sem siettetni vagy erőltetni. Nem kell átélned 14 éves korodig már a legfájdalmasabb szakításod meg a nagy szerelmi traumákat, nem úgy ahogy most ezt a tinik csinálják! Jó, hát azért nekem se volt jó érzés a szakítás, de volt már annál sokkal rosszabb is. Ne azzal foglalkozz hogy milyen mini szoknyát fogsz felvenni vagy hogy milyen csili-vili körömlakkod van. Figyeld meg a fiúkat, figyeld meg hogy mennyire mások hozzánk képest! Nagyon érdekes! :) Ha valakinek igazán tetszeni fogsz annak 1, azért fogsz tetszeni aki vagy és nem a körömlakkod miatt 2, érezni fogod hogy tetszel neki. Jó hát azért az alapvető fürdési szokásokat tartsd be! :D

Remélem valami számodra hasznosat azért ki tudtál venni a válaszomból!

19/N

2012. júl. 7. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, azzal a különbséggel, hogy én fiú vagyok. Mindent leírt, ami egy normális kapcsolat kialakulásához vezet. Nem lefeküdni kell egymással és dicsekedni vele, hogy már túl vagyok rajta, hanem megismerni egymást és akkor minden jól sikerül.
2012. júl. 7. 17:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az utolsó két válaszolónak!Megfogadom!Még annyit h én semmi ilyesmit nem akarok(szex).Nekem csak egy fiú tetszik és ha vele nem akkor mással sem..talán majd 2 év múlva :)
2012. júl. 7. 17:43
 8/9 A kérdező kommentje:
a "járást" értem 2 év mulva a többit majd csak 20 éves korom után :D
2012. júl. 7. 17:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Azok még éretlenek... Amúgy biztos van mindegyik féléből vegyesen.
2012. júl. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!