Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két férfit, (vagy férfiak esetében) két nőt szeretni?
Figyelt kérdés
Nem bonyolítom túl a kérdést sztorikkal... Azt hiszem én így érzek most. De lehetséges ez? Lehetséges egyforma érzést érezni két különböző ember iránt?2012. júl. 7. 00:35
11/14 A kérdező kommentje:
De miért lehetne CSAK egy embert szerelemmel szeretni? Miért ne lehetne akár 5 öt? Kémia az egész. Nincs megírva, hogy csak egy embernek az illatát szeretheted teljes odaadással. Amugy meg: szerintem minden ember az életében lehet többször szerelmes, tehát nem csak 1x jön el ez az érzés... és ha bekövetkezhet többször, akkor bekövetkezhet egyszerre is...Vagy rosszul gondolom?
2012. júl. 7. 00:43
12/14 anonim válasza:
Van párod és a második érzés azért olyan nagy mert tudod hogy megszerezhetetlen vagyis lelkiismeretfurdalásod lenne. Szóval egy vágy. Én is belezügtam vkibe, de reménytelen... Csak az a baj itthon behezen leplezem miért vagyok furi...
13/14 anonim válasza:
Vonzódni lehet több személyhez is egyszerre...de igazi szerelemmel egyszerre csak 1-et lehet szeretni!
14/14 anonim válasza:
Ha egyszerre 2emberbe vagy szerelmes, mindig a másodikat válaszd, mert ha igazán szeretnéd az elsőt, nem szerettél voln a bele a másodikba...
,,csak" 1 (N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!