Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja megoldani a problémánkat?
Figyelt kérdés
Hello több mint 1 éve vagyok párkapcsolatban és most adódott 1 kis gondunk és a barátnőm szakítani akar miközben azt mondja hogy szeret...Nem értem miért változott így meg hisz anno mondta hogyha rajta múlik sose megyünk szét. Összevesztünk még 2 hete és azóta tart és megszeretném oldani, hisz nagyon jól elvagyunk szeretjük egymást és úgy érzem a vele eltöltött 1 év volt életem legjobb éve és ő is így van vele. Megcsalásról szó sincs egy kis apróság az egész ami végigkísérte az 1 évünket és ha akarná túl léphetnénk rajta , de nem akarja fogalmam sincs mitévő legyek hisz azt mondja szeret...2009. júl. 10. 15:10
1/6 anonim válasza:
így látartlanba h nemtudjuk mi a probléma, nehéz lesz rá bármit is mondani.
2/6 anonim válasza:
Attól függ mi ez a kis apróság, ami lehet nem is olyan apróság, ha Ő annak ellenére, hogy szeret, el akar hagyni. Mivel nem derül ki a kérdésedből, hogy mi a probléma, ezért tanácsot adni is nehéz így.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudja kimutatni hogy szeret, mármint több mint 1 év után mindig csak én kezdeményezek és még sosem mondta ki magától ennyi az egész röviden...
2009. júl. 10. 16:14
5/6 anonim válasza:
Hmm az én volt barátnőm is ilyen volt mindkét dologban... csak mi 3 évet jártunk. ez az "átka" ha túlságosan tud szeretni az egyik fél. Igazából mi azért mentünk szét mert nem beszélte meg a problémákat azt mondta hogy majd ő megoldja meg majd elmúlik stb.. Egy jó alapos beszélgetésen kívül nem tudok mit tanácsolni:S de lehet hogy ha kicsit szüneteltek akkor rájön hogy kellesz neki én ezt nem tettem meg sajnos, már bánom..
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt egy barátom. mi is ugyanígy 2 hete nem vagyunk jóba. Szeretem őt, de én se tudom kimutatni neki, és nem hiszi el, hogy szeretem, ami eléggé zavar,de nem tudok neki mit csinálni. Mi azért mentünk külön, mert túlságosan szeretett és már fulldokoltam a kapcsolatban, amit ő a túlzott szeretetbe nem vett észre. Szakítottunk, mert nekem szabadság kellett. Nah mindegy nem ez a lényeg. Szerintem ha valami probléma van azt le kell ülni és meg kell beszélni. :) Sok sikert Nektek! És kívánom,hogy minden rendbejöjjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!