Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most dobott a barátnőm csak az a gond h a legtöbb csajt az érdekli h menyi pénze van a bizonyos illetőnek cáfoljatok rá ha nem igaz de mind a két esetbe így volt. Szerintetek találok egy normális barátnőt aki nem a pénzért szeret?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 10:58
11/13 anonim válasza:
Pedig sok van, aki a pénzre hajt. Fiatalabb és idősebb lányok közt egyaránt. Hidd el kölyök, ha sok pénzed lesz, akármelyit nőt megszerezheted majd magadnka. Ezért tanulj, hogy sikeres legyél és gazdag. Én sajnos túl későn, 22 évesen jöttem csak rá és jól megszívtam.
12/13 anonim válasza:
Kedves 11:01 remélem ezt tudod minek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!