Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan, milyen néven emlegetit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, milyen néven emlegetitek a barátotokat/barátnőtöket mások előtt?

Figyelt kérdés

Nekem például a mai populáris "párom" kifejezéstől feláll a szőr a hátamon. Esetleg "pasim"? - ez nekem olyan laza kapcsolat benyomását kelti.

Amit nagyon nem birok az a "kedvesem". Én egyszerűen csak ugy emlegetem hogy "az emberem". :)

Nektek mi vált be?

2009. júl. 10. 14:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
"AZ EMBER".
2009. júl. 10. 15:08
 12/23 anonim ***** válasza:
51%

Barátom, vagy párom.

Bár most épp nincs kit emlegetni.

2009. júl. 10. 15:10
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
A "párom" kifejezést én sem szeretem, el nem tudnám képzelni, hogy én így említsem. "Pasim" - számomra is laza, éretlen kapcsolat benyomását kelti. A "kedvesemet" is a párom kategóriába sorolnám. A "szerelmem" már túl sok. Az "emberem" tetszik, aranyos, de én nem használom. Nekem egyszerűen "barátom", ha olyannak mondom, aki nem ismeri. Ismerősök, család esetében a keresztnevét használom.
2009. júl. 10. 15:11
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. :)

Eredendően az ihlette a kérdésemet, hogy itt gyakorin szinte 90%-ban mindenkinek "párja" van 12-72ig bezárólag.

Nekem bántja a szememet és az emberem is derogálónak érezné, ha igy emlegetném őt. :)

Apropó nálunk ez igy alakult ki de mivel nekem ő az "ember" neki én lettem az "asszony". :)

Köszi mindenkinek mégegyszer!

2009. júl. 10. 15:28
 15/23 anonim ***** válasza:
72%

ha olyan előtt beszélek a barátomról aki nemismeri, akkor aztmondom, hogy: a barátom.

ha ismerik, akkor pedig a nevén hívom.

2009. júl. 10. 15:30
 16/23 anonim ***** válasza:
72%
Én van, mikor a "barátom"-nak szoktam hívni. De legtöbbször csak a keresztnevén.
2009. júl. 10. 15:41
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
kedves kerdezo... lehet meglepo a dolog de felfogtam a kerdest es a kerdesre valaszoltam. ahogy te emberezed masok elott en ugy baratomozom. lehet nehez elhinni de igaz.
2009. júl. 10. 15:42
 18/23 anonim ***** válasza:
72%
az Uram.. :)
2009. júl. 10. 15:45
 19/23 A kérdező kommentje:

15:42 :)

Ha bejelölöd hogy a nem hasznosakat is szeretnéd látni akkor láthatod azt is hogy nem neked irtam, hanem annak a lánynak aki a beceneveket sorolta fel. :)

2009. júl. 10. 15:59
 20/23 anonim ***** válasza:
59%
Ez az "emberezés" eléggé béna és stílustalan. Akkor már inkább a "párom".
2009. júl. 10. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!