Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban szép az élet?!
4 éve vagyok együtt a barátommal, és gondoltam, meglepem a egy "édes hármassal". Természetesen a 3. egy lány lenne. Szerintetek milyen hatással lenne ez a kapcsolatunkra?
És sajnos azt sem tudom, hol lehetne találni ehhez megfelelő partnert.
Elírtam, szóval:
"meglepem egy édes hármassal" :)
Ha mind a ketten benne vagytok, akkor nem lehet akadály. De az érzelmi oldalát már előttem helyesen vázolták. A pasi többnyire csak a szex részére gondol ha téged szeret. Te viszont féltékeny lehetsz. Ha ez nálad nem okoz problémát akkor nincs akadály. A harmadik lehetőleg egy ismeretlen csaj legyen. Gondosan válasszátok(!) ki az embert. Lehetőleg közösen, hogy mind a kettőtöknek tetsszen a lány. És kedves párodnak komoly dolga lesz... Nem olyan egyszerű két nő igényeit kielégíteni, úgy, hogy mindenki számára felejthetetlen élmény legyen.
Nálunk sikerült összehozni, igaz mi egy ismerőst választottunk, de ez esetben mind a két lánynak voltak egymás iránt "hajlamai":)
Nem biztos, hogy a totális meglepetés jó ötlet...
Én nem az ágy mellett mondanám el, hogy a másik csaj nem pizzafutár, hanem őt is el kell rendezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!