Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak vele?
Figyelt kérdés
A történet az, hogy megismerkedtem egy csajjal. Kedves, aranyos, szép, meg minden. Nem is ezzel van a baj. Hanem pár napja megbeszéltünk egy randit, ahová ő egy picit, max 5 perc, hamarabb ért oda. És unalmában elkezdett szotyizni. Amikor odaértem, ment a nagy csókolózás...és átjöttek a szotyidarabkák a számba! Hát azt hittem ott helyben lehányom a fejét! Valahogy úgy megundorodtam tőle, azóta nem is találkoztunk. Mit csináljak? Ne is hívjam többször? Sajnálom, mert nagyon tetszett, de ez annyira kiábrándító volt. Ti mit tennétek?2012. júl. 5. 17:17
1/15 okoska31 válasza:
apám, ez legyen a legnagyobb gondod az életben.
ezért szakítani...
2/15 anonim válasza:
Hova akarsz szakítani?? Nem is jártatok XD XD
3/15 okoska31 válasza:
Ja, és csak, hogy tudd: Neked, mint pasinak kellett volna 10 perccel hamarabb odaérni.
Úgyhogy Te vagy a hibás.:)
4/15 lekváros tészta válasza:
hát.. 1 próbát megér..
am meg mikor mentek át a szádba a szotyi darabok szóltam volna neki
5/15 anonim válasza:
3. Na ezaz. E!lméletileg a nőnek még illik is késnie egy kicsit :D
8/15 anonim válasza:
Igen, hagyd a fenébe. Azért a számát küldd már át privátban, nem szeretném ha parlagon heverne szegény ;)
9/15 anonim válasza:
hát ha randizok egy pasival már csak nem kezdek el szotyizni am se szoktam soha de randi előtt lehetne ennyi esze... igénytelen szerintem keress olyat aki ad magára...
10/15 anonim válasza:
Ennyi miatt szakítanál vele, ahelyett, hogy megbeszélnéd vele és kezelnétek a konfliktust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!