Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Barátomnak van egy haverja,aki már nagyon régóta szervez "házibulikat",amik természetesen ottalvósak és egy weekend-házban lesz.Mindig hívott minket a barátommal de folyamatosan lemondtuk,vagy miattam,vagy barátom miatt.Most utoljára megígértük neki,hogy elmegyünk.Szervez is egyet most szombatra vagy péntekre,de tegnap a barátom eléggé furcsán reagált.Először is szólt,(msn-en beszéltünk) hogy szombaton vagy vasárnap házibuli.Kérdezi megyek-e.(Éppen előtte beszéltünk,h neki sincs kedve,meg nekem sem ehhez ha lenne most hétvégén).Írtam neki,hogy ahhh...:S oké,megyek.Erre írja,hogy mondjam,hogy együtt megyünk vagy maradjunk annyiban,hogy egyedül megy?Mondom természetesen megyek veled.(Mivel nekem nagyon nem tetszene,ha elmenne egy ilyen házibuliba,ahol ott is alszik,természetesen hót részeg lesz stb.. Ha nem lenne részeg,felőlem menjen,de részegen egy ottalvós buliba... áhh... :S)

Igazából az a problémája,hogy én elmegyek 1napra Hegyalja fesztiválra vagyis délután indulok, max éjfél körül jövök haza,inni nem fogok mivel kocsival megyek,szóval nem értem miért aggódik.Mondtam neki,ha ennyire zavar jöjjön el Tokajba haverjával,kocsiban úgy is megfér,Tokajban meg igyanak,borozzanak,hülyüljenek,fürdödjenek a Tiszában,ami tetszik.Na neki ez nem tetszett,így otthon marad.

De ezzel a házibulival mit csináljak,Ti mit tennétek?Tegnap már annyira ideges lettem,hogy otthagytam msn-en,írtam neki sms-t,erre szép szóval elküldött,hogy hagyjam békén.Én elmentem volna a házibuliba vele,ha nem úgy közli velem,ahhogy.Tudja,hogy mennyire allergiás vagyok az ilyen "berugok és ottalszom" bulikra.

Most mi legyen?:S

19/L 20/F

2009. júl. 10. 12:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Elírtam,bocsi... szombatra vagy vasárnapra szervez bulit...
2009. júl. 10. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Elengedném.Ez egy igazán jó próbatétel neketek.
2009. júl. 10. 12:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Hmm...Te is elengednéd a barátodat? :(
2009. júl. 10. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
ez bűzlik mint egy kupac szar. engedd el szerintem. ne közösítsd ki!
2009. júl. 10. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:

nem akarom kiközösíteni... felőlem menjen nyugodtan inni,bulizni haverokkal... de úgy,hogy ott is alszik... részegen... áhh :((

de rendben... "elengedem" :((

Köszi h írtatok

2009. júl. 10. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
én nem enegedném (de én betegesen féltékeny vagyok hozzáteszem)ade a tanácsom az h engedd el mert az én kapcsim ezért járja már a végét...mert soha nem engedtem sehova..szal engedd bízz benne :)
2009. júl. 10. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Rendben!! elengedem... :(

Én is betegesen féltékeny vagyok amúgy,az exkapcsolataimban mindig csalódtam és félek,hogy benne is fogok...

köszi h írtál!

2009. júl. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!