Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kevésbé tudom elviselni a barátomat. Mit tudnék tenni?
Amikor nála vagyok, vagy ő jön hozzám, mindig csak beül a gép elé, én meg leülök olvasni. Komolyan. Kb. ennyit lehet csinálni. És még ő van felháborodva, ha néha megkérem, hogy engedjen már oda a gépemhez. Múltkor még meg se ölelt amikor felmentem hozzá, fel se állt a gépétől. És mivel sokszor napokig vagyunk együtt (messze lakik) ez eléggé idegesítő... Nem mondom, hogy néha nem nézünk filmeket, meg nem beszélgetünk, de sokszor csak órákig ül a gép előtt, engem meg le se ... Mostanában kissé bunkó módon is viselkedik, mikor náluk vagyok megkérem, hogy menjünk kajálni, mert mondjuk egész nap nem ettem már semmit, ő meg bunkó módon közli hogy menjek a konyhába, ne őt b*szogassam. Utálok más emberek konyhájában turkálni, főleg, hogy ott vannak a szülei is, de ezt nem bírja megérteni... Biztos megerőltető lenne felállnia 10 percre a gép elől...
Kezdem azt hinni hogy teljesen rám unt, nem bírom már lekötni. Ti mit gondoltok, mennyire súlyos a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!