Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ajándék lenne?

Figyelt kérdés
2 hete vagyunk együtt, neki (17/f) most lesz a szülinapja, és arra gondoltam, hogy sütök 18 db muffint, mindbe rakok egy-egy gyertyát, és azt adom neki. Ilyen korán még semmi komoly ajándékot nem szeretnék adni neki. Mit szólnátok egy ilyenhez?
2009. júl. 9. 22:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Én örülnék neki még ha régebb óta lennénk is együtt:D
2009. júl. 9. 22:48
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
de aranyos vagy :) mondjuk én női szemmel írom, de én tökre örülnék neki, én is ilyen vagyok hogy saját kezű dolgot sokkal jobban szeretek adni mert szívből csinálom és egyéni, és ez szerintem nagyon aranyos!!! biztos hogy örül neki mert te csináltad, te időd, te energiád, te szereteted van benne! csináld meg, ügyes legyél :)
2009. júl. 9. 22:48
 3/17 anonim ***** válasza:
31%
Én örülnék de szerintem ez azért egy kicsit kicsi lenneXDnemtom vegyél neki mondjuk két jegyet egy koncertre moziba is akár és menjetek el eggyütt
2009. júl. 9. 22:49
 4/17 anonim ***** válasza:

Én a nyakadbaugranék örömömben, és semmi mást nem csinálnék egész nap csak ölelgetnélek, meg csókolgatnálak:). Sztem örülni fog neki.

18F

2009. júl. 9. 22:51
 5/17 anonim ***** válasza:
Sezrintem jó, csak egy kifogásom lenne vele... ez nem marad meg. Személy szerint az olyan ajándékot előnyben részesítem ami meg is marad... kreatív vagy, pár szár forintból szerintem még készíthetsz neki valami apró maradandó dolgot, ha belefér idődbe meg van kedved és ötleted. :)
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

De ha belegondolok örülnék neki mert télleg szívből sütöd neki éshát benne van a szereteted!

Én vok a mozis koncertes gyerek:XD sok szerencsét lepd meg

7/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egyáltalán nem kicsi, pont tökéletes, ízléses, aranyos, találó és nem túlzó. Ennél jobbat ki sem találhattál volna, a helyedben ugyanígy tennék, de én mostanában nagyon hiányában vagyok a kreativitásnak. :)
2009. júl. 9. 22:52
 8/17 anonim ***** válasza:
Ja és megin én a koncertes srácXD igaza van az egyik kommentelőnek inkább olyat csinálj neki vagy vegyél ami megmarad és ha távol van gondolhat rád!A muffin is jó de akor le kell majd fagyassza az egyiketXD
2009. júl. 9. 22:53
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
(2. 22:48-as) ezt most találtam ki: (bár 2 hét után lehet hogy korai) de vegyél egy egyszerű piros anyagot, pár fillér, vagy ha van otthon valami ruha ami nem kell abból is ki tudsz vágni két szív formát. Fekete cérnával varrd bele jól láthatóan vagy a neveteket vagy csak a kezdőbetűt hogy mondjuk T+P. és tömd ki vattával és varrd össze, ha nagyon extrásítani akarod akkor fújd be a parfümöddel amit használsz :) ha valami okosság még jön belőlem az leírom :D
2009. júl. 9. 22:56
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Még egy ötlet (én nem a koncertes vagyok:D) szóval szerintem egy fényképet tehetnél az egyik muffinba, és szólj neki, hogy óvatosan egye, nehogy tényleg benyelje :D Szerintem ez aranyos:)
2009. júl. 9. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!