Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran veszekedtek a pároddal?
Mi 2 naponta, de hetente egyszer biztosan. Ilyenkor nem szól hozzám, de az elégedetlenségem szüli a veszekedéseket. Nem tudom magam másképpen kifejezni, ha elégedetlen vagyok azzal, amiket csinál. Heteket kell várni, mire egy polc felkerül a falra, vagy egy kilincs visszakerül a helyére. A munkahelye agyilag fárasztja le. De kicsit belevalóbbnak szeretném a páromat. Szóval mindig (szerinte) csúnya dolgokat vágok a fejéhez.
Szóval egy ilyen párkapcsolat, gyakori vitákkal, eleve halálra van ítélve? két éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Az én hibám a veszekedések kezdeményezése.
Beszeljetek meg, hogy akkor szombaton megcsinal mindent, amit kell, es utana egesz hetvegen pihi.
Regen mi naponta osszevesztunk, nehezen csiszolodtunk, aztan ugy fel eve megtanultam visszafogni magam, es nem b.szogatom, es igy maradt 2 dolog amit rosszabb idokben hetente, jobbakban havonta atragunk, es ennyi.
Sajnos nagy csunyan el tudunk beszelni egymas mellett, mindketten hajtjuk a magunk igazat, nehezen ertjuk meg, hogy a masik mit akar.
Mi meg nem elunk egyutt, de egy kis ezermester a Draga, ugyhogy azon nem aggodom, hogy valamit nem javit majd meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!