Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, ha a barátod megjegyzi a menstruációd időpontját?
Figyelt kérdés
Elég friss kapcsolatról van szó. És megjegyezte, hogy mikor menstruáltam, ma megemlítette, hogy jövő héten meg fog jönni. Nálatok ez jelent valamit?
Fiúk, ti megjegyzitek az ilyesmit? Még ha egy tényleg nagyon új kapcsolatban vagytok is?
Bocsi a hülye kérdésért, de nekem ez olyan furcsa.
2012. júl. 3. 21:00
1/11 anonim válasza:
Legalább biztos lehetsz benne hogy 1x oda figyelt rád!
2/11 anonim válasza:
Mi a baj ezzel? Odafigyel rád, örülj neki!
3/11 anonim válasza:
Első ezen azóta is nevetek.
Jár a +
4/11 anonim válasza:
Tőlem is megkérdezte anno az exem és meg is jegyezte. Mondta, hogy sok nő ilyenkor iszonyú hisztis, és nagyon fáj a hasa. Érdekelte, hogy én az vagyok-e ilyenkor. Meg gondolom azért is akarta tudni, hogy mikor ne számítson szeretkezésre.
5/11 anonim válasza:
Azt, hogy észben tartja, hogy mikor ne menjen hozzád potyára. Ha nincs szex inkább elmegy mondjuk sörözni. Azt meg jobb előre lebeszélni a haverokkal, ne hogy otthon kelljen maradnia. Se pia, se pina... Szar estéje lenne.
6/11 anonim válasza:
Annyit jelent, hogy figyel rád.
24/N
7/11 anonim válasza:
1. Előre fel akar készülni a hisztire.
2. Tudni akarja mikor ne számítson szexre.
3. Tudni akarja, ha véletlen felcsinált...
8/11 anonim válasza:
Ezt a dátumot jobban megjegyzik, mint a születésnapodat. Neked ez piros betűs "ünnep", nekik meg fekete..., gyászolnak ilyenkor!
9/11 A kérdező kommentje:
Mikor megvan is szexelünk, szóval nem hiszem, hogy a gyásznap miatt jegyezné meg :D De sose lehet tudni :) Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. júl. 3. 21:55
10/11 anonim válasza:
Hát akkor meg azét, mert tudni akarja mikor késik. Gondolom nem akar még gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!