Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyek még valamit? Esletleg hívjam fel?
A sráccal novemberben ismertük meg egymást a színjátszó kör keretében, ahol szerelmespárt alakítottunk. Kezdettől fogva barátkozott velem, ő ilyen személyiség, mindenkivel könnyen megtalálja a közös hangot. Szép lassan beleszerettem, holott tudtam, hogy nem kéne. Időközben barátnője lett, - akivel elég gyerekes a kapcsolatuk, még egymás kezét sem fogják meg - egy hónapig nem is találkoztunk, aztán valahogy félreérthető lett a viselkedése.
Biztos hogy tetszem neki, sôt valaki szerint totál odáig van értem.
Már vesztünk össze. Akkor azon rágott be, hogy elvileg megígértem, hogy vele megyek haza, azért várt, hogy hazakísérhessen, mert hogy éjjel csúnya dolgok történhetnek. ( Eddig sem kísért haza, csak pár megállót mentünk együtt ) de én még ottmaradtam beszélgetni a többiekkel. Két nap után kérte, hogy béküljünk ki. Múltkor megint összevesztünk. Elég intenzíven flörtölt velem, mire én meghátráltam, és sajnos azt mondtam neki, hogy én is foglalt vagyok. Erre megsértődőtt, azt mondta, hogy tojok a fejére, holott ő eddig jó barátjának tartott. Másnap a suliban megláttam, és azonnal elöntött a forróság. Rámosolyogtam, hogy lássa, én nem haragszom, és kétszer is rámpillantott, de utána beszélgetett tovább, nem nézett rám, mintha ott sem lennék. Iszonyatosan rosszul esett...
Ezután felhívtam. Többször is, de nem vette fel. A szemére akartam hányni pár dolgot. Mivel nem tudtam elérni, mindent felmondtam hangpostára, és vártam az ítéletet. Két nap után kaptam egy olyan levelet, hogy 'mi a viharért hívogattál két napig?'
Nem reagáltam. Eléggé kiakadtam, hogy hogy lehet ilyen bunkó, de átléptem rajta.
2 napra erre írtam egy levelet, hogy szolgáltassa valahogy vissza a DVD-t, amit kölcsönadtam neki vagy három hete.
ô: a szünetben találkozhatnánk. nooos? :)
késôbb:
szia Sári
reméltem hogy beszélünk :/
Ezek után én megenyhültem, és írogatni kezdtünk. Állandóan azzal nyúzott, hogy miért hívtam, mert nagyon érdekli, és a hangpostát nem tudta meghallgatni. Nagy vonalakban elmondtam neki, de nem válaszolt azóta sem ( 1 hete ), pedig láttam, hogy elolvasta...
Most hallottam, hogy szakítottak a barátnőjével, aki eddig útban állt az egész ügyben.
Talán hívjam fel? Lehet, hogy azért nem keres, mert elege van belôlem... Nyílván, ha számítanék neki, hívna, nem? Valaki adjon már egy értelmes választ, mert megôrülök!
15/L, 18/F
Szerintem találkozz vele. Legyél vele kedves, mosolygós.
Nekem ami bevált annak kifejezésére h szeretem (egyfajta bíztatás neki is ha úgy tetszik): ültök egymás mellett rámosolyogsz, a vállára hajtod a fejed, majd kozzásimulsz picit beszukod a szemed, sóhajtasz egy kicsit, megint rámézel, mosolyogsz és adsz neki egy puszit. Sose volt még olyan hogy ez után a mozdulatsor után nem ölelt volna át és ne csókolt meg volna a kiszemeltem :D
Szerintem az hogy szakított a barátnőjéel az jó jel. Én azt tanácsolom, hogy csak legyél most nyitott és msolygós. Szerintem menni fog ez. :)
Gyerekes, ember? Inkább rózsaszín ködben úszó, elvakult, szerelmes lány, aki nem csak kavarást akar. Az ő korában a csajok már javában smárolgatnak fuvel-fával.
Csak ragaszkodó, ezzel semmi baj nincs.
Szerintem várj, ameddig ő lép, most rajta a sor. Biztos át kell még gondolnia a dolgokat a exével, hogy rájöjjön, tényleg te vagy neki, aki kell. Ha szabad tudnom, milyen jeleket adott arra, hogy tetszel neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!