Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek változhat?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy van egy lány, aki tetszik, de más fiúval jár most.A kérdés az hogy lehet-e olyan, hogy mondjuk változik rólam a véleménye stb. mert mondjuk kedvesebb,rendesebb vagy csak simán meg tudom változtatni a véleményét, és mondjuk rájön, hogy inkább velem akar lenni és nem a másik fiúval? És ezért ejtené őt? Illetve tanácsokat kérnék hogy tudok változtatni a véleményén,bebizonyítani,hogy félreismert.

NEM SZÉTSZEDNI,EGYMÁSBA HARAGÍTANI ŐKET STB. CSAK HOGY TISZTÁZZUK MIELŐTT A TÉMA ERRE LYUKADNA KI...

csak be akarom bizonyítani hogy jobb vagyok, hogy félreismert...

nem arra kérek tanácsot, hogy hogy haragítsam őket egymásra csak hogy simán rájöjjön.. én jobb vagyok..

Hülye válasz nem kell, ha szórakozni akarsz , szórakozz a kádban egy áram alatt lévő hajszárítóval...

a válaszokat előrre is kösszi ;)

2012. júl. 2. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálnám,hogy utalgatnék pl: szerintem jobbat érdemelnél meg ilyenek.Legyél még kedvesebb,aranyosabb stb.Én ezt tenném.
2012. júl. 2. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ehhez többet kéne tudni rólad, rólatok. De minden megtörténhet, a remény hal meg utoljára. Amúgy meg férkőzz a közelébe, keress módot rá, hogy többet találkozzatok, légy kedves, légy önmagad! Beszélgess vele minél többet. Onnantól, már rajta a döntés, ha megismert dönthet. (amikor már úgy látod, kedvel, hozd tudomására gyengéden, mit érzel)
2012. júl. 2. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Legyél figyelmesebb, és ne nyomulj... csak finoman... így van esély
2012. júl. 2. 20:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor akár még lehet is esélyem? csak nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy szét akarom őket szedni.
2012. júl. 2. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt akartam meg ő is, csak a barátai győzték meg (mert a másik pasi 19 volt mi meg akkor 15) de ez már pár éve volt.

Vicc, hogy egyeseket így lehet befolyásolni barátilag, de hát ez van. Eleinte én is ezt csináltam, ő még nyomult is rám, hogy volt pasia, de nem tudom mit gondolt, hogy majd mit csinálok, amíg foglalt. Oszt beletörödött.

Legnormálisabb csaj akit életemben találtam, és a legszebb is, de ez a szituácíó kicsit "hülyének" mutatja. Mármint az én szememben is.

2012. júl. 2. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
(2.) Esély mindig van. De nem garantált:/
2012. júl. 2. 20:20
 7/11 anonim ***** válasza:
mármint a siker
2012. júl. 2. 20:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, akinek még van véleménye,tanácsa és értelmes, legyen olyan kedves és írja le :)
2012. júl. 2. 20:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem mennék bele egy ien dologba.A "LOPOTT" nőt tőled is elvehetik....
2012. júl. 2. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
esély nincs rá
2012. júl. 2. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!