Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az egy pasinál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Morzsa kérdése:

Mit jelent az egy pasinál, hogyha azt mondja még nem biztos magában?

Figyelt kérdés
Pár éve ismertük meg egymást,randizgattunk,szórakoztunk,és kellemes éjszakákat töltöttünk el együtt.Most viszont azt mondta,hogy komolyabban is megpróbálhatnánk,vagyis kapcsolatban.Két nap múlva meg azzal jött,hogy nem tudja,hogy mi legyen,mert úgy érzi nem biztos magában,meg hogy az idő majd mindent megold.Én meg addig csak várjak,még eldönti mi legyen velünk?Én tudom,hogy mit érzek iránta,ezt ő is tudja.
2012. júl. 2. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
azt,hogy nem biztos magában.
2012. júl. 2. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem fél elkötelezni magát mert már voltam én is ilyen helyzetben a legtöbb pasi félti a szabadságát szerintem kérdezd meg h mit érez irántad és ha ugy gondolod h nem éri meg akkor ne várj rá
2012. júl. 2. 16:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,hogy fél elkötelezni magát.Ő is mélyen érez irántam,csak lehet még saját magának sem meri bevallani.Tényleg minden ok amikor együtt vagyunk,meg telón is hív,smsek,msn,és azt mondja,hogy folyton rám gondol.30 évesek vagyunk,szóval érettek akár egy házasságra is.
2012. júl. 2. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

jaj, édes anyám.

"fél elkötelezni magát"

meg a fenéket, van valaki más és még nem tud dönteni. ez a nagy büdös helyzet. aztán amikor két szék között a padlóra esik egy nagy seggest, akkor szaladni fog utánad, de te felejtsd el inkább.

a nők csak túlpörgetik az agyukat, ez ilyen egyszerű.

2012. júl. 2. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Valaki más jobban tetszik neki, csak még nem tudja, hogy az összejön, vagy sem. Ha nem, akkor jó leszel te is...

Sajnos tapasztalatom szerintem ez a nagy "bizonytalanság" duma a legtöbbször a fenti szitu miatt van. 25N

2012. júl. 2. 17:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Kiderült,hogy valóban van más is...az előző bnője...és azt mondta,hogy nincs tisztában az érzéseivel.Nálam viszont betelt a pohár!Minek várjak rá tovább,ha utána mindig elutasít....ez megint egy olyan lépés volt tőle,ami keményebbé tette a szívemet!
2012. júl. 4. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:

nem akarom azt mondani, hogy megmondtam.

szóval fel a fejjel, találsz mást is. tényleg.

2012. júl. 4. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!