Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség, vagy sem?
Elég gyerekes dolog, de engem nagyon fölidegesített tegnap...
Szóval barátnőmnél voltam tegnap EB-döntőt nézni. Pasija épp nem volt otthon, délutános. Két éve vannak együtt.
Mindketten fönn vannak a facebookon, de egyiknek sincs képe a másikról, és közös képük sincs.
Erre barátnőm mesélte, hogy kitett egy közös képet magukról, és a pasija teljesen kiakadt ezen. Elkezdett vele üvölteni, hogy senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy ők járnak, és szedje le a képet, mert a munkahelyén mindenki erről beszélt. (na persze...)
Ezzel még nem is lenne gond, én sem tettem ki képeket a volt barátomról, de ennek a pasinak van egy közös képe egy nővel. A nő az ölében ül, átkarolja őt, és csak annyi van oda írva, hogy "Eszteremmel". Már nem is tartják a kapcsolatot ezzel az Eszterrel, de ezt a képet a világért nem szedné le.
Ez normális?
Tudom, hogy nem ezen múlik a boldogságuk, de azért ez nekem nagyon furcsa mégis. Barátnőről tabu a fotó, idegen Eszterekről összebújós kép pedig nem?
Egyébként a barátnőm 23, a pasi 27 évesek.
Mi a véleményetek?
Az én véleményem az, hogy mindhárman hülyék vagytok:D
1, A barátnőd azért, mert egy olyan sráccal van együtt, aki nagy valószínűséggel csak kihasználja.
2, A barátja azért, mert egy ilyen kis piti dolgon kiakadt.
3 Te pedig azért, mert mások dolgával foglalkozol, ráadásul ilyen jelentéktelen piti ügyben.
#3 Legalább annyi IQ-d lehetne, hogy nem hülyézel le, miután te is foglalkozol ezzel a piti üggyel...
#1 és #2 Köszönöm a válaszaitokat. Ők még nem szakítottak soha, de az utóbbi időben elég furcsa a kapcsolatuk...pedig már együtt is élnek. Na mindegy, nekem nem esne jól, ha ilyesmi miatt kiakadna a pasim.
Kicsit olyan a kérdés, mintha azt kérdeznéd, ismerősöd bakancsot húz, horgászbotot készít elő, csalikat választ ki, csónakot bérel, és most eltöprengesz... vajon hova mehet?
Abból amit leírsz, teljesen egyértelmű, két tűzbe tartja a vasat, párhuzamosan.
előttem már leírták a szitut...
édes naivitás :D
Gondoljátok? De hát együtt élnek! 2 éve együtt vannak, igazából nincs is ideje találkozni a másik nővel...vagy mit tudom én.
Barátnőm ennyire vak lenne? Hogy tud egy pasi ennyire kettős életet élni?
"A bizalom jó dolog. Az ellenőrzés még jobb."
/Vladimir Ilyich Lenin/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!