Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabeszzz kérdése:
Szeretnék tanácsot kapni, bövebben le irom lentebb hogy miben?
Figyelt kérdés
23 eves srac vagyok, a baratnom 20 eves. szoval a problema az hogy most kulon vagyunk csutortok ota, meg beszeltuk hogy vege, mert nem ugy erez mint regebben de szunetet sem akart sem szakitani, megprobaltuk a szunetet, de ez nekem nagyon nem jott be, nem tudtam meg allni hogy ne keressem.? kb. 2-honapja vettem eszre hogy valami nincs rendben, ez a szexen vettem eszre legelsonek, sajnos csak hetvegen tudunk egyut lenni, talalkozni, az altalaban szombatol, vasarnapi vagy hetfo reggel van, hetkoznap telefonon beszelunk. az a hejzet hogy a multheten elo allt azzal hogy nem tudja mit akar mit erez irantam, de sem szakitani sem szunetett nem akar, nagy nehezen ra vettem hogy legyen szunet hogy jobban ra jon hogy mit akar, de azt nem birtam es szakitas let belole, most nem vagyunk egyut, de nagyon hianyzik, sajnos othol vannak neki csaladi problemak is, nem is kicsit, ez is kozbe jacchat? penteken mikor felhivtam a baratnoje ott volt, aki azt mondta ma hogy orult neki nagyon hogy beszelt velem, de meg nem tud donteni hogy mit akar? a kerdesem az lenne hogy van-e meg esely arra hogy ossze jojunk ismet, es ha igen akkor mit csinaljak maskep? ha valamit kihagytam vagy tobb infa kell, lehet kerdezni. kerem csak ertelmes valaszokat...2012. júl. 1. 20:14
11/11 -=Koldus=- válasza:
Ez a beszéd :)
Ha nem túl nagy kérés, megírnád nekem, hogy mi lett kettőtök sorsa? Akár majd itt, akár privátban.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!