Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a korkülönbség mennyire jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a korkülönbség mennyire jó?

Figyelt kérdés

Ha a lány 17 éves a fiú pedig 15.

Mert a fiúk ugyebár később érnek azért,külsőleg ki néz 16-nak de nem tudom mennyire venne komolyan egy kapcsolatot.Ismerkedésnél tartunk, próbálom jobban megismerni, kezdem megszeretni, nem szeretnék csalódni.

Nagyon sokat bókol,amikor találkozunk el van pirosodva, stb.

2009. júl. 9. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsés srác. :)
2009. júl. 9. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem ismerkedj vele. a szerelemben a kor nem számít, de azért ilyenkorban még menő dolog lefektetni 1lányt. és csak a szexért azt mondani hogy szeretlek stb... szóval nem kell elsietni ha szeret akkor beszélges vele, ismerd meg a dolgait, mivel tudna boldoggá tenni, mik a tervei jövőre? elakarja-e magát kötelezni 1 nő mellett? vagy inkább függetlenül élne mindennap más nő mellett. szóval ezekre még biztos nem mond határozott válaszokat, de tudakolodjál nála hogy miért szeret veled lenni.
2009. júl. 9. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt 15 éves barátom. Nem nagyon jött be a dolog. Nem volt kész egy komolyabb kapcsolatra, én meg nem szeretem az ilyen 1-2 hónapos dolgokat. Néha elég gyerekes volt, nem vett olyan komolyan ahogy én szerettem volna. Meg hát ő elég link gyerek volt...

Ha érettebb a koránál (de belsőleg, felfogás szerint), akkor nem baj h fiatalabb nálad. De azért vigyázz ne szeress belé túlzottan. Én speciel megsz*ptam, persze ez nem jelenti azt, h te is meg fogod:)

16/L Honey

2009. júl. 9. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt 1-2évvel idősebb barátom. Az elején jól elvoltunk, jól elszórakoztunk, meg elhülyültünk, de mikor komolyodnia kellett volna a kapcsolatunknak, akkor nem ment, mert Ő még nem volt elég komoly. Ezért nem működött. Azóta megfogadtam, hogy nem lesz pár hónapnál többel fiatalabb barátom.

Szerintem ismerd meg, és ha elég komolynak tartod egy kapcsolathoz, és belé tudsz szeretni, akkor nyugodtan.:)

16/L

2009. júl. 9. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is jártam 17 évesen egy 15 éves fiúval... Ő is érettebbnek tűnt a koránál, ezért az elején nem érdekelt, hogy hány éves, nagyon belehabarodtam. De ahogy múltak a hónapok, egyre jobban kiütközött a kora, hogy mennyire éretlen még egy komoly párkapcsolatra. Egy 15 éves srác még nem tudja, milyen egy komoly kapcsolat. Lehetetlenül viselkedett velem, letagadott a haverjai előtt, mert más csajokat is fel akart szedni, és nem akarta, hogy "rontsam az esélyeit". :S Nem mutathattam be a családomnak, csak hétvégén találkozhattam vele, hétköznap nem akart, stb. Nekem meg már egy komoly, érett kapcsolat kellett, nem pedig ez. Mégis elnéztem neki, mert hülye voltam, és imádtam. 15 hónapig bírtuk, mire nagy nehezen sikerült kilépnem ebből az egészből.

Szóval... a te döntésed, ismerkedj vele, hiszen nem minden 15 éves egyforma, de számolj azzal, hogy a fiúk legtöbbször később érnek, és ebből a későbbiekben lehetnek még problémák.

2009. júl. 9. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerkedjetek, aztán majd kiderül, hogy lesznek e kölcsönös érzelmek. Csalódni pedig bárkiben lehet, nemcsak 15 évesben. Még abban is, akiről úgy gondolod, hogy mindenkinél jobban ismered.
2009. júl. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!