Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek a koreai pasik?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 21:48
11/18 anonim válasza:
"egy olyan fiút elfogadnék egy kis szórakozásra"
Hát már csak ezért sem álnának veled szóba!!!
12/18 anonim válasza:
Imádom a koreaiakat. Egyszerűen odavagyok értük. A zenéjükért (Kpop), a kultúráért, a kajájukért, az országért (Dél-Korea természetesen...) és a FIÚKért :$ Imádom-imádom-imádom. :D Ki sem tudom fejezni mennyire.. :D <3
15L
13/18 A kérdező kommentje:
Végre valaki :D ennek nagyon örülök én is rettenetesen imádom őket :)
2012. júl. 5. 17:15
14/18 anonim válasza:
VÉGRE VALAKI??? Én csupa olyan kiscsajt-nagycsajt ismerek akiknek bejönnek. :D
15/18 A kérdező kommentje:
Én magamon kívül csak a legjobb barátnőmet ismerem aki szereti őket:)
2012. júl. 5. 18:24
16/18 anonim válasza:
igen mivel nagyon aranyosak, kedvesek, figyelmesek, és intelligensek, igazi úriemberek. amúgy nagyon jóképűek, és adnak is magukra. és Koreában minden jó. (kultúra, zeneipar, étel...stb minden)
17/18 anonim válasza:
Nekem nem kell korea, elég onnan néhány fiú. ;D
18/18 anonim válasza:
jeej én is imádom őket :D bár még viszonylag új vagyok és csak 3 csapatot szeretek,de a kultúra na meg a pasik iránt is érdeklődök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!