Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Említést tett arra hogy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Említést tett arra hogy jó teste van de miért ha tudja hogy utálom!?

Figyelt kérdés
van egy srác aki már régóta tetszik és sokat beszélgetünk és a napokba is chataltünk amikor szóba jött egy csaj aki nagyon nem akarja hogy együtt legyünk.. nem tudom h csak a fiúra utazik vagy utál engem de nagyon ellenünk van és erre a fiú azt mondta hogy az a csaj egy barom és attól még hogy JÓ TESTE VAN ne higgye azt hogy bárkinek is bejön mert a személyisége egy roncs.. szóval ez nekem nagyon rosszul esett mármint az hogy azt mondta hogy jó teste van .. jó tudom talán hülyeség miatt vagyok besértődve de azt a csajt nagyon utálom és nem vagyunk jóba..nekem nincsen szuper alakom inkább ilyen sportosabb úgyhogy ez rosszul esett.. De a fiu mért mondta ezt ?? vagy csak féltékennyé akart tenni ?most mit kéne csinálnom ? nem tudok így beszélni a fiúval (egy darabig).. mármint csak ha majd jó alakom lesz és az ilyeneket elnézem neki
2012. jún. 30. 16:23
 1/6 A kérdező kommentje:
mert lássuk be már sokszor akart féltékennyé tenni...
2012. jún. 30. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Na és mit gondolsz miért akar féltékennyé tenni?

Mert csak te kellesz neki!

2012. jún. 30. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó teste van a csajnak,ennyi. Te meg hülye vagy ha ezért a beszólásért vársz kb fél évet,míg végre lefogysz..
2012. jún. 30. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Elismerte hogy jó teste van de közben rossz személyisége, evvel mi a gond? Ha ettől féltékeny leszel akkor veled lehet valami baj...
2012. jún. 30. 16:29
 5/6 A kérdező kommentje:
de nem vagyok kövér csak van 1-2 kg felesleg de komolyan csak annyi.. szóval gondoljátok hogy még mindig szeret ( mert már 3 éve kb és csak azért csinálja h féltékennyé tegyen ?
2012. jún. 30. 16:30
 6/6 A kérdező kommentje:
jó akkor velem van a baj :D kösz !
2012. jún. 30. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!