Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tetszik egy 16 éves lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tetszik egy 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Meglehetősen tetszik egy lány, de nem tudom miképp közeledjek felé, elég gyakorlatlan vagyok a témában. Tudom, keressem a közös progikat, beszélgetés, de a háttérsztorihoz, hozzátartozik hogy gyakorlatilag 20 éves ismerem a családot, mégis eddig nem nagyon beszélgettem vele, s kicsit cinkesnek érzek hiretelen egy mozimeghívást vagy hasonlót (a család reakciójáról nem is beszélve).
2009. júl. 8. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
3%

Nem mi, hanem ki.

Én.

2009. júl. 8. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
2%
Miért lenne bunkó paraszt? Ha már nem szűz, biztos szereti a lány "azt".
2009. júl. 8. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

ne általánosítsatok már kérlekszépen!!!!!

igenis bunkó vagy temeg egyébként..

na de mindegy.. nem bírtam megállni hogy ne írjak..dehogy ne legyek off..hmm..mondhatnám hogy ezt mi nem tudjuk megmondani hiszen mégiscsak te ismered őket.. szerintem azért egy laza séta beleférhet

2009. júl. 8. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Lehet h tetszik neki de ettől függetlenül nem így kell egy megközelíteni egy lányt nem így kell udvarolni neki! És mit ne mondjak kva bunkó vagy!

Szerintem semmi baj ha elhívod moziba...vagy inkább hívd el sétálni egy parkba vagy fagyizni.Beszélgess vele sokat, és ha látod h te is bejössz neki utána hívd el moziba szerintem.

Sok sikert!:)

2009. júl. 8. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
nem értem mi itt a cinkes! én is 16 éves vagyok és szinte csak 20 feletti pasikat nézek meg... és elvagyok velük egyáltalán nem nagy korkülömbség főleg h a lányok éretebbek! A családja ismer??? az meg nem h hátrány, ha nem előny legalább nem egy vadidegennel járkál a lányuk sokkal könnyebb dolgod lesz velük így!
2009. júl. 8. 21:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Igaza van, tényleg én "ismerem" csak, bár túlzásnak érzem ezt így kijelenteni. Köszi a tippeket meg a bátorítást:)

Am nem a kortól félek én inkább, hanem majd 40-50 cm-el vok magasabb nála...

Nem az ő családja miatt aggódok, inkább saját őseim miatt. Mikor először (és eddig utóljára) észrevettek h szerelmes vok cikiztek vele, éveken át, lehet nem rosszándékból, de mégis k*rva rosszul esett...

2009. júl. 8. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:

ó hát a magasság miatt ne érezd magad kellemetlenül :)

am 20:58 vagyok :)

2009. júl. 8. 21:43
 8/9 A kérdező kommentje:
xd, kb 2 percig azon merengtem mi a fenét jelent az a "20:58", mikor már rég tudtam h ki vagy a százalékokból :D
2009. júl. 8. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Ajaj, a magasság miatt ne parázz :D

A nők legalább, megismétlem: LEGALÁBB 50%-a a magas pasikra bukik (: Szóval ez a probléma letudva.

A kérdésedre pedig.. szerintem előbb a séta bőven belefér. Ott valószínűleg sok minden kiderül, pl, hogy van-e esélyed nála, és a többi attól függ, szóval ügyes légy (: Szorítok (;

2009. júl. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!