Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb beszédtéma? (részletek lenn)
Szóval van egy csaj kb 1 hete ismerem van barátja viszont a csávó nem foglalkozik vele.... Megszeretném szerezni magamnak a csajt szinte mindent tudunk egymásról... és nem tudom hogy mit beszéljek vele mi legyen a téma.Segítsetek léci írjatok nekem minél több beszédtémát nagyon fontos lenne nekem!! Előre is köszi!!
16/F
Ha már mondtad neki, hogy milyen sz*r a mostani pasija, te pedig mindent megadnál neki: vesztettél.
Sajnálom, de ez van, akár hiszed, akár nem, de ezzel mindent elrontottál!
állítolag olyan jol ismered öt, akkor azért mégiscsak tudnod kéne, hogy mirol beszelgess vele
illetve elöször megkéne várnod mig magátol szakit a barátjaval, és aztán rányomulnod...
arra mondhatod hogy igazán ismered, akivel nem gáz arról beszélni miylen mikor a szar kétszer koppan...
ígéretekkel meg sablonokkal semmit nem érsz el... bármi spontán aktuális témát meg fellehet hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!