Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a legjobb beszédtéma?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb beszédtéma? (részletek lenn)

Figyelt kérdés

Szóval van egy csaj kb 1 hete ismerem van barátja viszont a csávó nem foglalkozik vele.... Megszeretném szerezni magamnak a csajt szinte mindent tudunk egymásról... és nem tudom hogy mit beszéljek vele mi legyen a téma.Segítsetek léci írjatok nekem minél több beszédtémát nagyon fontos lenne nekem!! Előre is köszi!!

16/F

2009. júl. 8. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hívd el bulizni:D
2009. júl. 8. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát de most mit beszéljen ? Ha már most nem tud vele szót érteni akkor majd ő lesz a megértő ,meg a jobb pár ? Akármiről el kéne tudnod vele beszélgetni. Pl. ami téged érdekel. És ha ő is beszédes róla akkor biztos,hogy jó kapcsolat lenne belőle. De ha most erőlködsz ,akkor ez nem fog menni.
2009. júl. 8. 19:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha már mondtad neki, hogy milyen sz*r a mostani pasija, te pedig mindent megadnál neki: vesztettél.

Sajnálom, de ez van, akár hiszed, akár nem, de ezzel mindent elrontottál!

2009. júl. 8. 20:22
 14/16 A kérdező kommentje:
nem szó szerint mondtam neki hogy b*zi a barátja hanem finoman céloztam rá de nem vette a lapot
2009. júl. 8. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:

állítolag olyan jol ismered öt, akkor azért mégiscsak tudnod kéne, hogy mirol beszelgess vele

illetve elöször megkéne várnod mig magátol szakit a barátjaval, és aztán rányomulnod...

2009. júl. 8. 23:11
 16/16 anonim ***** válasza:

arra mondhatod hogy igazán ismered, akivel nem gáz arról beszélni miylen mikor a szar kétszer koppan...

ígéretekkel meg sablonokkal semmit nem érsz el... bármi spontán aktuális témát meg fellehet hozni

2009. júl. 9. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!