Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Szeret, mindennél jobban, de közben "kiakarja élni a fiatalságát"?
ez azért más helyzet, mert a haverjai ugye mind szinglik.Most őszintén beszéltünk, és mondta,hogy ha őt ölelgeti egy lány nem azért nem folytatja a dolgot, mert velem jár és nem szabad, hanem azért, mert szeret engem.
Tudom,hogy nem tart engem talonba. Csak kicsit irigyli,hogy a többieknek lehet.
Ez kicsit gonoszul hangzott, pedig az elsőnek igaza volt.
Szeretne büntetlenül jobbra-balra kefélni, de ha majd rájön, hogy annyira az nem is könnyű és már nem is nagyon kíváncsi hirtelenjében több puncira, akkor te újra kéznél leszel, mintha mi sem történt volna.
Vagy akár ez sem, mert rájön, hogy téged annyira nagyon mégsem szeret.
Szóval ha elengeded, akkor végleg engedted el. Ha veled akar maradni, akkor pedig mondjon le erről. Kapcsolat. Áldozatokkal jár. Vagy ez vagy az.
21L
Menekülj.
Ha nem teszed, akkor két lehetőség van:
Ad 1. Elengeded, és úgy érzed, hogy akkor ugyanolyan a kapcsolat, csak közben ő másokkal van, de akármikor visszajöhet hozzád. Szenvedni fogsz nem kicsit. Aztán visszafogadod, de nem fog működni a kapcsolat, mert a külön töltött idő annyira megmérgezett: nem fogod tudni neki megbocsátani, hogy ennyi szenvedést okozott.
Ad 2. Vele maradsz, és tudod, hogy szenved, mert élni akar még, kefélni fűvel fával, és folyton mardos a tudat, hogy akármikor megcsalhat, mert tkp. erre vágyik. Vagy ami még rosszabb, az a tudat bánt, hogy te okozol neki fájdalmat, holott éppen fordítva van.
Nincs férfi-stratégia, amit jobban utálok ennél: őszinteségnek állítja be a saját mérhetetlen szemétségét. Undorító. De szokj hozzá, tanuld meg kezelni, mert a pasik gyakran csinálják.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!