Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt normális csajok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt normális csajok? Akik komolyan gondolják a párkapcsolatot? (beszélgetés, egymás megismerére, udvarlás. )?

Figyelt kérdés
Normális nálam azt jelenti, hogy normális értékrend, nem ilyen cuki-muki, remélem értitek mire gondolok pl: hogy a tyúkszart is x-szel írja :D, nem minden hónapba más kell nekik, nem hazudják le a csillagokat az égről, hanem őszinték, nem játszák meg magukat, hanem önmagukat adják...stb..

2012. jún. 29. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, épp ezért 6 éve már foglalt. :D

22/L

2012. jún. 29. 10:25
 12/18 anonim válasza:
vannak. :))
2012. jún. 29. 10:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok :DD
2012. jún. 29. 10:51
 14/18 anonim ***** válasza:
És vannak normális palik? Bőven elmúltam már 20 éves, de a pasik többsége vagy kapcsolatban van, és úgy akar mellette csajozni, vagy nem tud helyesen írni, vagy ha iszik azt se tudja kire mászik rá, vagy magábabolondít, és miután sikerül szarik rá.
2012. jún. 29. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy??
2012. jún. 29. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Nincsenek, ahogy normális pasik se...érd be azzal ami van.
2012. jún. 29. 13:23
 17/18 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok:)
2012. jún. 30. 15:44
 18/18 anonim válasza:
Hogyne lennének!Én is ilyen vagyok!Meg vannak ilyen lányismerőseim is!Csak talán arról van szó,hogy a normális lányok el is kelnek,és utána már nem ismerkednek!Merd fölvállalni,hogy Neked normális lány kell,és keress tudatosan olyat!
2012. szept. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!