Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják ezt sokan? :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt sokan? : "ha nem adsz neki egyetlen esélyt sem, akkor nem is szereted igazán"

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 12:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ezt úgy értem,mint ha szakítanátok vmi miatt,és utána könyörögne h szeret és h 1 esélyt kér utoljára.
2009. júl. 8. 12:32
 2/11 anonim ***** válasza:

mert igaz :)

ha szereted kipróbálod,ha együttérző vagy kipróbálod

2009. júl. 8. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Mert ez az igazság. Ha valakit szeretünk, egyetlen hibájáért nem küldjük a pokolba, nem fejezzük le. Ezért is különbözik az ember, az állattól. Ha te hibázol, és megbánod, szeretnéd jóvátenni, ugye? Ez csak úgy lehetséges, ha kapsz rá esélyt.
2009. júl. 8. 12:33
 4/11 anonim ***** válasza:
hmm így viszont más, ez attól függ miért lett vége,ha megcsalás és még az elején is vagytok akkor magadnak akarsz jót általában és nem mész bele ugyanabba a hibába mégegyszer
2009. júl. 8. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Én ezt általában megbánom, mert annak is két esélyt adok, akit nem szerettem igazán...:S. De ezt is csak azért, mert mások lenyusziznak, mert szemétnek neveznek, ha nem kínzom magam ilyesmivel. De akit igazán szeretek, annak biztos többet is adnék, az élet kockázat, ennyi talán megéri;) Vagy röviden: mert igaz.
2009. júl. 8. 12:39
 6/11 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy nemtom h megcsalt e...azt mondja sosem tenné meg.Volt egy csaj akire féltékeny voltam..jöttek vele szemben a kavarások,meg ami ilyenkor szokott lenni.Ő váltig állítja h nem tette meg,de én nem hittem neki/hiszek,és kidobtam.Azóta mindent ígér és könyörög hogy had bizonyíthasson hogy semmi nem volt köztük,de nemtom hogy hihetek e neki.
2009. júl. 8. 12:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát én sokáig így voltam vele, de valahányszor esélyt adtam, újra átvertek és kihasználtak, úgyhogy már képtelen vagyok esélyt adni, bármennyire is szeretem az illetőt.
2009. júl. 8. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
ó..hát ez egy nehéz helyzet,szakítsa meg azzal a csajjal a mindenféle kapcsolatot és bizonyíthat :) szemétségnek tűnhet de ha régóta próbál visszaszerezni akkor tényleg megbánta...és egy kis szenvedés még nem a világ vége.. ez így leírva bután "hangzik" de végülis igaz..
2009. júl. 8. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:
12:52 vagyok, ha megcsalt akkor viszont más a helyzet,úgyértem ha nem csalt meg..azzal kapcsolatban írtam le..
2009. júl. 8. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy miért mondják? Tévedésből.
2009. júl. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!