Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam-e a szeretőmnek az érzéseimet? Egyikünk sem független.
Az asztalt a legjobban az tudja borítani ha belekavarodsz!
Ha őt akarod, és ő is téged és szét tudtok menni mindketten minimális sérüléssel a résztvevők részéről is akkor maradj a kapcsolatban! Ha nem akkor ne bonyolítsd feleslegesen a saját életedet!
Ehhez persze kéne tudni hogy ő mit érez és mit akar! Szóval meg kell tárgyalnotok!
Szerintem sanszos h szakítani kéne mert nem cserélné le a feleségét rád!
28F
Abba is gondolj bele, hogy ha mindketten belementetek egy ilyen kapcsolatba, akkor egyikötök sem az a hűseges típus!
Ebből kifolyólag, ha együttmaradtok és felvállaljátok a kapcsolatot hivatalosan, akkor mennyi az esélye, hogy együtt is maradtok? Mert szerintem kisebb mint egy "normális" kapcsolatban, haol nem szeretőként jöttek össze...
Mond el neki, miért ne mondanád.
Pasiszemmel azt tudom mondani, hogy NEM igaz az, hogy a férfi csak dugni akar ilyen helyzetben.
Az a szeretős dolog tartott sokáig (2,5 év), amiben tényleg szerettük egymást, valamiképp elfogadva ezt a fura korlátozottságot.
nemrég (már független pasiként) olyan nőt építettem le, akinek csak tán fülébe nem... de amúgy bármikor bármit, ami eszembe jutott, de hát ANNYIRA nem jelentett semmit...
Szóval a szerető: szeretet viszony, minden más elítélhető oldala mellett, miért titkolóznál az előtt IS, akit szeretsz?
06-28 08:54
Eléggé elhamarkodott következtetés levonni azt amit írtál!!!
Nem ismered a részleteket! Lehet hogy a saját kapcsolatukban mindeketten már évek óta szenvednek és élve el vannak temetve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!