Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan szégyenlősek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan szégyenlősek a csajok?

Figyelt kérdés
Van úgy hogy több hónap még egyáltalán meg lehet őket fogni ott,vagy még be lehet nyúlni a bugyiba, a fiúk meg akár az első második randin már vetkőznének,meg bárhol ki merik tenni(szinte) ha pl pisilniük kell.
2009. júl. 8. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
mindkét nemnél van ez is meg az is. pl. én nagyon szégyenlős voltam. de emellé még az is társult h nem akartam magam könnyen adni, nehogy azt higgye h könnyűvérű vok és könnyen megszerezhet.
2009. júl. 8. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Mert a pasik nem bókolnak eleget...

Viccet félretéve, a normális magyarázat erre nyilván a nemek alapvető különbségében keresendő. A nők sokkal szemérmesebbek, természetüknél fogva is.

Amúgy, szerintem a mai lányok már egyáltalán nem szemérmesek. Sőt.. Nem egy fiú barátom van, aki "félti" (!) a szüzességét. Tehát lassan még ez a fajta szerep is megfordul.

És az, hogy a lányok miért nem fekszenek le az első randin... Szerinted mi lenne, ha mindig mindenki leakarna feküdni már az első randin? Katasztrófa lenne a vége, és egy normális kapcsolat sem lenne, mert az első randin való szex felborítani a normális sorrendet (ha a lányok első randin odaadnák magukat -mégha ez Neked esetleg hülyén is hangzik-, lehet, hogy így elveszne a tekintélyük, titokzatosságuk és nem is tisztelné őket tovább partnerük. Ez nem logika, csak a génjeinkben van.

2009. júl. 8. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Dehogy szemérmesebbek, inkább igykeeznek a hamis képnek megfelelni, aztán legtöbb esetben a lányok jóval rámenősebbek, de ez gyakran csak a fantáziájukig jut el, lépni már nem lmernek.

Tudod a lányok jóval álszentebbek mint a fiúk, ez a kultúra sajnos így neveli őket, pedig beszélgettem én nem egy nyitottabb agyú csajszival, és megmondta simán, h naná h ők is ugyan annyira azonnal a szexre gondolnak egy jó srác láttán mint ahogyan ez fordítva elterjedt "hír". Csak hát .... ez van. Azok a csúnya fiúk ... :-)

2009. júl. 8. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!