Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A titokkal belehet vonzani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A titokkal belehet vonzani egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
A srác is hisz a Titokban

2012. jún. 27. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! Én ebből az egy sorból "izomból" megmondom, hogy mi az oka, hogy nem jött össze! :D
2012. jún. 27. 15:35
 12/16 anonim ***** válasza:

amig nem jártam csajozni, addig az volt mindenkinek a baja, hogy miért nem járok, igy ne is várjak eredményt. Most viszont, hogy minden adodó lehetöségre keményen rájátszom mgé mindig nincsen eredmény.

hány ismeretlen nőt szolitottál le te (ha fiu vagy), kedveském? bevállalnád azt, hogy elküldenek, megszégyenülsz, fintorognak rád, stb? Sokan félnek a visszautasitástól, jobban mint a haláltól. Nekem ez már csak egy poén, ha elküldenek. De oltogassál csak, meg mondjad, hogy nem teszek semmit a sikerért, miközben talán többet görcölök azért, hogy legyen csajom, mint más, mégsincs.

2012. jún. 27. 15:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem állítottam, hogy nem teszel meg érte mindent. Csak a stílusod fura, én ebből csak azt szűröm le, hogy túlságosan nyomulsz. És szólítottak már le utcán, eszem ágában nem lenne elmenni egy idegennel, még akkor sem, ha amúgy szimpi lenne. Nem vagyok kamikaze alkat. A lendület megvan, csak talán túlságosan is, vagy rossz helyen keresgélsz. Én lazán barátkozom, és ha adódik lehetőség lesz több, ha nem, nem. A kétségbeesést is megérzi az ember.
2012. jún. 27. 15:53
 14/16 anonim ***** válasza:
és akkor az már egyböl minösiti az egész embert hogy valahol el akarja kezdeni a sikereit? Vagy mi?
2012. jún. 27. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:
ja és nem titok, hanem vonzás törvénye. csak ilyen cimmel már nem tudták kellöen jol megreklámozni.
2012. jún. 27. 16:07
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem bejött a vonzás törvénye.. xd akinek nem az meg nyilván valamit elbaszott..sajnálom ;)
2012. jún. 27. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!