Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves lány vagyok. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok. Mit csináljak nagyon bunkó voltam vele?

Figyelt kérdés
Van egy 19 éves pasi aki elég kedves meg aranyos velem és szeret. Bár van barátnője de mondtam, h engem "megvárna" ha idősebb leszek elvesz feleségül. Ilyeneket mondott. Kib*szott helyes pasi. Én viszont múltkrában nagyon bunkón viselkedtem vele többször is megbántottam, de mindez azért volt mert szar napjaim voltak a barátom miatt mert sokat veszekedtünk. Amúgy ezzel a pasival legjobb haverok vagyunk. De messze lakik tőlem sajnos. Olyan 100 km kb. Viszont mostanában már alig áll velem szóba amiért ilyen bunkón lekezeltem többször is mikor próbált felvidítani én meg írtam neki, h hagyjon békén úgyse fog neki sikerülni. Már megbántam. Hogyan lehetne ezt jóvá tenni? Lehet megutáltattam magam? Légyszi segítsetek rájöttem, hogy szeretem!!!!!!!!!
2009. júl. 8. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Jajj kicsi Lélek. Ugye nem hitted el h komolyan feleségül vesz majd? :) Ha a pasi veled akarna lenni, már rég veled lenne és nem más lánnyal. Szerintem csak bolondít. Hidd el, sok ilyen helyes pasi jön még. Viszont ha neked is van valakid, ez vele szembe sem fair.

Egyszerűen csak kérj bocsánatot a viselkedését.

2009. júl. 8. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Mondd el ezt neki is. Kérj bocsánatot. Ha tényleg szeret, megbocsát.
 3/8 A kérdező kommentje:
jó,de ő eljött hozzám és ezt ott mondta a szemembe találkoztam vele és én küldtem el, h hagyjon inkább ne de mindent megbántam
 4/8 anonim ***** válasza:
Ó istenkém a gyerekek problémái :D emlékszem mikor én voltam gyerek, hasonló semmiségekből csináltam világmegváltó tragédiás kérdéseket és drámát meg hattyú halálát, júlia szenvedésével karöltve :D most így visszagondolva jaj de gyerek voltam :) ez is pont olyan gyerek dolog. Ne foglalkozz vele, felejtsd el, lépj tovább!!!! :) az egészen nagyon fogsz röhögni 3-5 év múlva :)
2009. júl. 8. 10:23
 5/8 anonim válasza:

szia:-)kicsike én 16 éves lszek én nem vagyok annyira tapasztalt sőt de szeretnék egy jó tanácsot adni ne higgy el mindetónt amit mondanak és ha ő sokkal idősebb nálad és neki várnia kell hidd el nem fog megvárni majd lesz valaki olyan aki körölbelül veled egykorú és majd igazán szeret!!ja kicsike:-)az ilyen 15-21 korig ne higgy el mindent ők nem veszik komolyan a csajt jó persze tisztelet a kivétel de ők még fiatalnak érzik magukat és ők még játszanak de ha komolyara fordul a dolog majd csak akkor szabad elhinni bármit is!!:)van egy jó mondás

"aki akar valamit az úgy is keres"

ha hiányzol majd neki akk keresni fog de am hány éves vagy írd meg nekem:-)szia

2009. júl. 8. 10:23
 6/8 A kérdező kommentje:
a címben szerepel. 14 éves vagyok. de nem tudom valahogy olyan más mint a többi pasi. olyan mitnha egy álom lenne.
2009. júl. 8. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
ne dőlj be neki... ez a célja. hogy úgy érezd, ő a megfelelő. lehet, hogy csak az egóját táplálja ilyesmivel, de lehet az is, hogy magához csábít, megfektet, aztán ott hagy. most ezt biztosan úgy gondolod magadban hogy ő nem olyan, meg marhaságot mondanak, mert te láttad. hát én hasonlóképp jártam egy fiúval. iszonyúan beleestem, gondoltam, hogy ő teljesen más, mint a többiek, mert kedves, aranyos, szép dolgokkal hitegetett. köztünk is nagy volt a távolság. aztán találkoztunk. ott is nagyon nagyon aranyos volt, aztán pár óra együtt töltött idő után elkezdett fűzni, hogy feküdjek le vele, meg egy hotelszobát is fizet. én nemet mondtam, mert annyi voltam, mint te. akkor elkezdett velem kiabálni, hirtelen már nem volt olyan kedves. ezt az oldalát nem ismertem, pedig 2 éve jó barátom volt! ha annyira téged akarna, akkor nem egy másik lánnyal lenne, hanem veled. de egy 19 éves fiú ritkán akar komoly dolgot egy 14 éves lánytól. előfordul, de ritka. szóval... szerintem felejtsd el. amúgy meg ha annyira fontos volt neked, nem kellett volna vele bunkónak lenned. ebből is látszik, mennyire gyerek vagy még, és ezt most nem rosszindulatúan mondom.
2009. júl. 8. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:

én is tudok olyanokat mondani hogy holnap hozzám is jössz...

kapsz horizontig elnyúló nyalókatengert meg ami csak kell aztán be is vagy hálózva...szal amit írtak már többen is

2009. júl. 9. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!