Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok? Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok? Nem tudom mit tegyek

Figyelt kérdés

10 hónapos távkapcsolatban vagyok

és most barátnőm egy hónapja megismert egy fiút és ő el akarta hívni randira de elutasította eddig ok de aztán meg mondta h milyen jól érezte magát és olyan semminek éreztem magam mert én nem valami gyakran tudok vele lenni.

aztán most tegnap nem volt msn-en de tudtam h fáradt lessz erre 11-ig sms-ezett azzal a fiúval

tudom h két választásom van és tudom mi a jobb neki

vagy most mondom h ha szereti a fiút akkor legyen boldog vagy megvárom mig ujra találkozunk és megpróbálom visszahódítani. (amikor találkozunk akkor hosszú ideig van itt)

2009. júl. 8. 00:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
7%
"Féltékeny vagyok? Nem tudom mit tegyek" Nyejjé arzént
2009. júl. 8. 00:07
 2/12 A kérdező kommentje:
ezért kár volt az ujjadat fárasztanod mert szar poén volt
2009. júl. 8. 00:11
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

A féltékenységet jogos.

Probálj meg vele beszélni vagy finoman rákérdezni h mit érez a srác iránt.

Ha öt szereti akkor sajnos nincs mit tenni nagyon megprobákhatod visszahoditani romantikus randival stb.

De ha annyira jol érzi magát azzal a sráccal akkor lehet hogy már nem sokat ér

Sok sikert

2009. júl. 8. 00:28
 4/12 A kérdező kommentje:

köszönöm

nem tudom nem ilyennek ismertem meg

2009. júl. 8. 00:33
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Bár ha veled van még akkor valamit még csak érez probálj romatikázni vele .. menjetek el valahová.. éreztesd vele h szereted h fontos neked elözö iro vok:P
2009. júl. 8. 00:37
 6/12 A kérdező kommentje:
akkor ha legközelebb jön mindent megpróbálok ha nem sikerül akkor legyen boldog a fiúval
2009. júl. 8. 00:38
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Helyes!

Kitartás!

2009. júl. 8. 00:58
 8/12 A kérdező kommentje:
kössz :)
2009. júl. 8. 00:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ez költői kérdés volt.

Még szép, hogy féltékeny vagy, szerintem aki igazán szerelmes, annak egy ilyen helyzetben egy alap, sőt talán már szakítóok. (Nálam az lenne.)

De látom nem vagy önző, és neki akarsz jót, nagyon ritka az ilyen, de jó látni (: Te is megérdemelnéd bőven, hogy együttlehess azzal mindennap, akit szeretsz..

2009. júl. 9. 00:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sz..r a távkapcsolatban.

Ritkán vagytok együtt...és nagy a valószínűsége hogy vmi f..szkalap lenyúlja a csajt.

2009. júl. 15. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!