Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek valóban minden lánynak csak a pénz számít?
" Ami ezer százalék, egy jómódú családból származó nő felé sem fingik egy jóval lentebb éllő krapeknak. Ez biztos. "
Pontosan ennek az ellenkezőjét tapasztalom egyre inkább! Elkezdtek lefelé házasodni, lefelé keresni partnert. Biztosan van valami előnyük ebből. Sokan azt mondják, az ilyen nők megengedhetik maguknak, hogy már teljesen a külsőre összpontosítsanak (például, egyik ok lehet), másrészt ha lefelé választ, akkor a partner talán hajlandóbb mondjuk jobban besegíteni a házimunkába, ami a jobb módú, jó munkával rendelkező nőnek fontosabb szempont, mert pénze neki is van.
Ezt persze nem úgy kell érteni, hogy munkanélküli szépfiúkat tartanak ki! (Bár már erre is láttam néhány példát, az is biztos megérte valahogy mindkettőnek).
Én épp 30 körüli vagyok. Most köteleztem el magam. Bemásolom, amit egy másik kérdéshez írtam, a barátnőimnél is hasonlót tapasztalok.
De előbb bemásolom, mit írt erről egy (valószínűleg?) férfi válaszoló egy másik kérdésnél.
"Külső terén és alkalmazkodás terén valóban egyre magasabbak a nők igényei. Ezt némileg jogosnak látom. Talán külső terén leginkább. Onnan veszem, hogy ahogy megfigyelgettem, egyedül a tökéletes külső, abból is a tökéletesen helyes arc az egyetlen garancia, hogy az illetőnek szép, értelmes barátnője lesz. Ezek a fiúk, akik úgymond- anyagi helyzetüktől függetlenül- biztosan "csajoznak".
És egyre inkább minden korosztályban. Az persze alap igény, hogy a nőnemű eltartani nem fogja, bár már arra is láttam nem egy példát, hogy valahogy mégis úgy alakult, kitartott egy ilyet.
A másik amit említettem: a hölgyek a legkisebb, legapróbb probléma miatt is képesek kilépni a kapcsolatból és másikat keresni. A környezetemben szinte csak az olyan kapcsolatok bizonyulnak tartósnak, ahol minden úgy van, ahogy azt a nő mondja. Természetesen ezt önmagán mindenkinek nehéz észrevenni, de érdemes elgondolkozni rajta, önmagunkba nézni.
Javaslom az itteni nőknek is, gondolják át: hagyják-e eléggé érvényesülni aktuális partnerüket, vagy ha ütköznek az érdekek, egyszerűbb lecserélni, hisz úgyis lesz másik?"
Az én válaszom:
(mármint a lényeges része)
"Amúgy 30 közeli nő vagyok.
"Legyen átlagos testalkatú, okos, kedves, ne dohányozzon, ne vigye túlzásba az alkoholt."
Na, nekem a srácok felé ennyi + hogy tetsszen külsőre. És a többi nő ismerősnél se tapasztalok mást. Talán annyiról van szó, hogy a nők választékosabban fejezik ki az igényeiket. Külsőre rém válogatósak, ebben igazat adok.
Végzettség? Egyik eddigi barátomé sem érdekelt. Legyen értelmes és kész. Fizetés? Volt, hogy nem is tudtam. A mostani párom fizetése jóval alulmarad az enyémnek. Teljesen hidegen hagy.
Ha pedig dupláját keresné mint én, elsüllyednék szégyenemben, hogy minek tanultam ennyit?
De tudom, egyeseknek az ilyen nő se jó, meg az olyan se, aki még mindig csücsülni akar a kis fenekén és családfenntartót keres.
Csomó hasonló kapcsolat van a környezetemben. Egészséges kapcsolatok, szeretik egymást, jól kijönnek, izzik a levegő. A srácban semmi különös: helyes és kedves. Nem engedi el magát, nem ereszt pocakot 30 éves korára és nem hiszi a nőről, hogy valami pót-anyuka, aki majd nyalja a kis fenekét. Ennyi. Persze, ez fordítva is igaz! A nő sem hercegkisasszony, aki azt várja, hogy tükör előtt ülhessen, a férfi meg a "pót-apukája" legyen, vigye autóval ide-oda, személyi sofőrként, hordárként, ezermesterként, pénztermelő gépként, stb. funkcionáljon és az ő pici hercegnőjének mindig szeszélyét lesse.
Sokszor az elfuserált nevelés a hibás.
Az elvárások tekintetében meg annyit, hogy velem is sokan összeakartak jönni. A kopaszodó 30-as, 40-es, kissé már szétfolyt sztármanagerek meg ügyvédek majdnem lemarták magukról a húst mérgükben, hogy én miféle herceget várok már??? Aztán még jobban, amikor kikötöttem az én hercegem, egy kedves, diploma nélküli, helyes, igényes fiú mellett. Aki nem rosszfiú, de laza, bármikor lehet vele beszélgetni, tud velem jönni, nem tesz keresztbe, nem hátráltat, hanem EGYÜTT felépíthetünk egy életet. Nem anyagiakból- mert az csak ráadásnak jön, ha a többi terület szuperál. :)"
16: Én hangoztatom egyébként, kifejezetten ezt.
Nekem pont az jön be, ha a férfi kissé kevesebbet keres nálam. :)
Ja, az előző nem ide akart jönni. Én is gazdag környéken lakom egyébként. És sok nő házasodik lefelé. Már az sem ritka, hogy a 30-40 közötti nők valami pizzafutárral vagy hasonlóval állnak össze, igen, családalapításra is. Meg tudom érteni őket: aranyosak, tetszetősek ezek a fiúk. Az én páromnak sincs diplomája egyébként. Rendes munkája van, de az csak zsebpénz nekünk, annyi, hogy az ő személyes ellátását fedezi, kaját, rezsit. Tehát nem én tartom ki.
Jót nevettem azon, amikor 40-45 éves "öreg" fickók, akik jó státuszban vannak, hozzám hasonlóan jól állnak anyagilag, vagy még jobban, éveken át abban bíztak, hogy majd hozzájuk megyek feleségül. Imponálni próbáltak az autójukkal, dicsérték a szépségemet, stb.
De hát, hogy őszinte legyek: szexuális vonzódás terén semmit sem tudtak ezek a lassan már középkorú urak megmozgatni bennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!