Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szerintetek valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek valóban minden lánynak csak a pénz számít?

Figyelt kérdés
Furcsa, hogy minden fiú, akivel eddig erről beszéltem, azt mondta, hogy a nők mennyire a pénzre hajtanak... Valóban mindenki ezt tapasztalja? Én lány vagyok, és se én, se a társaságomban lévő lányok nem "hajtanak" a pénzre (legalábbis én ezt tapasztaltam)...
2012. jún. 26. 15:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
1-es válaszoló: a telefonodat én is megnézném, a kocsidat is (ha van), mert érdekelnek a telefonok, és kocsik. :-) Ennyi. Vicces, milyen sokat beképzeltek magatoknak. Nem arról van szó: LÉTEZIK a lányok között egy anyagias réteg (és már a fiúk között is, de nekem meg az a gyanús, hogy néha az anyagias fiúk sütik rá ezt a lányokra). Viszont ebből nem lehet általánosítani, ész nélkül belevetíteni mindenre.
2012. jún. 26. 17:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is megnézem egy fiú öltözetét, de csak azért, hogy többet megtudjak róla (pl. milyen az ízlése, pedáns-e vagy trehány stb.). De persze először őt magát nézem, főleg a szemét :P. Ha valaki tetszik, akkor engem az se érdekel, ha egy viskóban lakik és nincs pénze egy gombóc fagyira! Ahogy az se, ha kacsalábon forgó palotában él és 60000 forintos farmerben jár. Engem ez hidegen hagy./L
2012. júl. 6. 11:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem csak a pénz,de sokat vet a latba én úgy vettem észre. Ha hülye volna nem így tenni. Ez egy olyan dolog,hogy két jó manusz körül,ha egyformán tetszik neki, akkor máris ott a döntő ok,hogy a pénzesebb mellett boldogabb, kiteljesedettebb, változatosabb, hosszabb boldogságra találhat a hölgyike, mint a szűk pénztálcájú mellett. Ez egy ilyen dolog. Inkább én csak döntő oknak gondolom, ha vacillál hogy mégis kit. De ha épp nincs jobb, addig megteszi az egyszeri legény is, ilyen köztes kéjhézagnak. De biztos hogy vannak olyanok akik meg úgy vannak vele, hogy egyenrangút keresnek, mert kisebbségi érzetük volna, ha csak egy "kitartott cafat" volna, akit a pénz beszél elven az uruk úgy irányít mint egy rabszolgá,t hogy ha már eltartalak, akkor azt csinálod amit én mondok, én vagyok a pénzes , én vagyok a főnők a kapcsolatban!! És gondolom van akit ez zavarna, így azonos társadalmi színvonalról próbál partnert találni magának, vagyis elhelyezi magát oda ahova való. Ami ezer százalék, egy jómódú családból származó nő felé sem fingik egy jóval lentebb éllő krapeknak. Ez biztos. Látom a társaságomban, hogy ezek a pénz házasodik a pénzzel elven szeretnek vagyont duplázni. Mint a kiskirályok úgy élnek. Megjegyzem, nekem is elég jó hátszelem van az életben, nem multimilliomos vagyok, hanem a jómódu kategoria, innettől már lehet azért válogatni. De engem például nem igazán érdekelne,ha a nő szegényebb vonalról származik, mert engem csak Ő érdekel. Sajnos a pénzes palik mind ennyire palimadár gondolkodásúak, ezért vannak jól lehúzva! Aztán meg bánhatják,hogy egy parazitát kaptak a nyakukra. Ami biztos, ha nincs sok pénzed ,akkor mindenképp csak egyszerűbb családból származó nők közt érdemes keresgélni, mert az úrimurinál labdába sem lehet másként rúgni, de emezek közt akadhatnak "emberek" is, nem csak érdeknők. Sajnos mostanában szinte paranoid módon gondolkodok ez alapján a téma alapján a nőkről.
2012. júl. 7. 04:28
 14/21 anonim ***** válasza:

" Ami ezer százalék, egy jómódú családból származó nő felé sem fingik egy jóval lentebb éllő krapeknak. Ez biztos. "

Pontosan ennek az ellenkezőjét tapasztalom egyre inkább! Elkezdtek lefelé házasodni, lefelé keresni partnert. Biztosan van valami előnyük ebből. Sokan azt mondják, az ilyen nők megengedhetik maguknak, hogy már teljesen a külsőre összpontosítsanak (például, egyik ok lehet), másrészt ha lefelé választ, akkor a partner talán hajlandóbb mondjuk jobban besegíteni a házimunkába, ami a jobb módú, jó munkával rendelkező nőnek fontosabb szempont, mert pénze neki is van.

Ezt persze nem úgy kell érteni, hogy munkanélküli szépfiúkat tartanak ki! (Bár már erre is láttam néhány példát, az is biztos megérte valahogy mindkettőnek).

2012. júl. 7. 16:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem rossz teória. Az előző vagyok, és be kell látni,hogy ez egy egész jó érv, igazad van, ebbe bele sem gondoltam. Én főleg egy elméletet írtam le, de annyira nem kutattam a közvéleményt egyébként ebben a témában.
2012. júl. 7. 21:23
 16/21 berezzd ***** válasza:
Pedig sajnos te is ilyen leszel, sok nőnél ez később jön ki. Ha 30 körül majd beindulnak a hormonjaid és gyereket akarsz, akkor nem azt a pasit fogod választani akivel lelkileg is egyek vagytok, hanem akinek van elég pénze- egzisztenciája a normális életszínvonalhoz..... Szerencsés esetben ez egy és ugyanaz, ha nem akkor a pénzesebbet fogod választani. Sok nő feláldozza magát, ez van. De erről nem tehetsz, mert a nők nem tudnak gondolkozni, ők természeti lények. Ösztönösen cselekednek. Én elég gazdag környéken lakok, és itt csak tuti milfek laknak.... Ez is biztos véletlen. A nők, k_rvák. Ez van.
2012. dec. 21. 00:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Én épp 30 körüli vagyok. Most köteleztem el magam. Bemásolom, amit egy másik kérdéshez írtam, a barátnőimnél is hasonlót tapasztalok.

De előbb bemásolom, mit írt erről egy (valószínűleg?) férfi válaszoló egy másik kérdésnél.

"Külső terén és alkalmazkodás terén valóban egyre magasabbak a nők igényei. Ezt némileg jogosnak látom. Talán külső terén leginkább. Onnan veszem, hogy ahogy megfigyelgettem, egyedül a tökéletes külső, abból is a tökéletesen helyes arc az egyetlen garancia, hogy az illetőnek szép, értelmes barátnője lesz. Ezek a fiúk, akik úgymond- anyagi helyzetüktől függetlenül- biztosan "csajoznak".

És egyre inkább minden korosztályban. Az persze alap igény, hogy a nőnemű eltartani nem fogja, bár már arra is láttam nem egy példát, hogy valahogy mégis úgy alakult, kitartott egy ilyet.

A másik amit említettem: a hölgyek a legkisebb, legapróbb probléma miatt is képesek kilépni a kapcsolatból és másikat keresni. A környezetemben szinte csak az olyan kapcsolatok bizonyulnak tartósnak, ahol minden úgy van, ahogy azt a nő mondja. Természetesen ezt önmagán mindenkinek nehéz észrevenni, de érdemes elgondolkozni rajta, önmagunkba nézni.

Javaslom az itteni nőknek is, gondolják át: hagyják-e eléggé érvényesülni aktuális partnerüket, vagy ha ütköznek az érdekek, egyszerűbb lecserélni, hisz úgyis lesz másik?"

Az én válaszom:

(mármint a lényeges része)

"Amúgy 30 közeli nő vagyok.

"Legyen átlagos testalkatú, okos, kedves, ne dohányozzon, ne vigye túlzásba az alkoholt."

Na, nekem a srácok felé ennyi + hogy tetsszen külsőre. És a többi nő ismerősnél se tapasztalok mást. Talán annyiról van szó, hogy a nők választékosabban fejezik ki az igényeiket. Külsőre rém válogatósak, ebben igazat adok.

Végzettség? Egyik eddigi barátomé sem érdekelt. Legyen értelmes és kész. Fizetés? Volt, hogy nem is tudtam. A mostani párom fizetése jóval alulmarad az enyémnek. Teljesen hidegen hagy.

Ha pedig dupláját keresné mint én, elsüllyednék szégyenemben, hogy minek tanultam ennyit?

De tudom, egyeseknek az ilyen nő se jó, meg az olyan se, aki még mindig csücsülni akar a kis fenekén és családfenntartót keres.

Csomó hasonló kapcsolat van a környezetemben. Egészséges kapcsolatok, szeretik egymást, jól kijönnek, izzik a levegő. A srácban semmi különös: helyes és kedves. Nem engedi el magát, nem ereszt pocakot 30 éves korára és nem hiszi a nőről, hogy valami pót-anyuka, aki majd nyalja a kis fenekét. Ennyi. Persze, ez fordítva is igaz! A nő sem hercegkisasszony, aki azt várja, hogy tükör előtt ülhessen, a férfi meg a "pót-apukája" legyen, vigye autóval ide-oda, személyi sofőrként, hordárként, ezermesterként, pénztermelő gépként, stb. funkcionáljon és az ő pici hercegnőjének mindig szeszélyét lesse.

Sokszor az elfuserált nevelés a hibás.

Az elvárások tekintetében meg annyit, hogy velem is sokan összeakartak jönni. A kopaszodó 30-as, 40-es, kissé már szétfolyt sztármanagerek meg ügyvédek majdnem lemarták magukról a húst mérgükben, hogy én miféle herceget várok már??? Aztán még jobban, amikor kikötöttem az én hercegem, egy kedves, diploma nélküli, helyes, igényes fiú mellett. Aki nem rosszfiú, de laza, bármikor lehet vele beszélgetni, tud velem jönni, nem tesz keresztbe, nem hátráltat, hanem EGYÜTT felépíthetünk egy életet. Nem anyagiakból- mert az csak ráadásnak jön, ha a többi terület szuperál. :)"

2013. jan. 13. 22:39
 18/21 anonim ***** válasza:

16: Én hangoztatom egyébként, kifejezetten ezt.

Nekem pont az jön be, ha a férfi kissé kevesebbet keres nálam. :)

2013. jan. 13. 22:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Ja, az előző nem ide akart jönni. Én is gazdag környéken lakom egyébként. És sok nő házasodik lefelé. Már az sem ritka, hogy a 30-40 közötti nők valami pizzafutárral vagy hasonlóval állnak össze, igen, családalapításra is. Meg tudom érteni őket: aranyosak, tetszetősek ezek a fiúk. Az én páromnak sincs diplomája egyébként. Rendes munkája van, de az csak zsebpénz nekünk, annyi, hogy az ő személyes ellátását fedezi, kaját, rezsit. Tehát nem én tartom ki.

Jót nevettem azon, amikor 40-45 éves "öreg" fickók, akik jó státuszban vannak, hozzám hasonlóan jól állnak anyagilag, vagy még jobban, éveken át abban bíztak, hogy majd hozzájuk megyek feleségül. Imponálni próbáltak az autójukkal, dicsérték a szépségemet, stb.

De hát, hogy őszinte legyek: szexuális vonzódás terén semmit sem tudtak ezek a lassan már középkorú urak megmozgatni bennem...

2013. jan. 13. 22:52
 20/21 anonim ***** válasza:
A zenészekre és a sportolokra is buknak. Na már most aki zenész főleg fiatalon annak valahonnan volt hozzá pnze vagyis gazdag. Aki sportol például testépítés nagyon drága ha jól akarsz kinézni az is gazdag. A legtöbb lány pedig ezekre buknak. Aki nem gazdag az nem lehet sem profi sportoló sem profi zenész stb... Egy átlagos fiúra aki otthon ül a gépp előtt vagy alszik arra biztosan nem buknak de ha neki nincs pénze szórakozásra akkor mit tehet ő róla. Meg van átkozva a világ a hül@e pénzes emberekkel.
2013. febr. 18. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!