Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem hogy összejöttem vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy összejöttem vele?

Figyelt kérdés

Összejöttem az egyik osztálytársammal 2 hete, aki már elég régóta hajtott rám. Én egyáltalán nem vagyok szerelmes, egyszerűen csak bírom mint egy barátot, ő viszont teljesen belém van zúgva. Mégis úgy gondoltam, hogy adok egy esélyt ennek a dolognak, mert hátha kialakul.

Most viszont néha rámtör, hogy rosszul tettem, és hogy nem akarom ezt az egészet. Mennyi időt adjak magamnak, hogy esetleg kialakuljon valami? Nem akarom hogy azt higyje, csak játszottam vele.

2009. júl. 7. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Aranyosak az ilyenek... csak barátság szikra né'kül de azért járjunk, mert miylen marha menő leszek ha elmondhatom, hogy van f@szim. Ha nincs szikra köztetek felesleges a járás, anélkül nem fog lángra lobbanni a tűz. Ha van szikra jöhet a járás, előtte max randizgatás. Ez az én véleményem.
2009. júl. 7. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát én egy ilyen srácnak egy hetet adtam, nem bírtam hogy minden szünetbe jött oda, ölelgetett és mindenhol ott volt ahol én:D egy hét elég volt belőle, mert nem szerettem, de adtam egy esélyt a dolognak, szal sztem ne szédítsd mert ha összejössz valakivel akkor 1 az első héten még nagyon oda meg vissza vagy, utána a második héten érdekes a dolog, akkor alakulgat ki igazán (nálam már az első hét varázsa se volt meg)
2009. júl. 7. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha úgy érzed, megtudod szeretni, adj ennek esélyt, várj vele...ha mégsem érzed, hogy szereted, vagy kezded szeretni, akkor hagyd...:S ne kínozd, se magad, se Őt...;):)
2009. júl. 7. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul tetted. Én alapból nem jövök össze olyan pasival, akihez nem vonzódom. (Akit bírok, mint barátot, azoknál nincs vinzódás.) Ő tudja legalább, hogy részedről hiányoznak az érzések? Mert ha nem, így is úgy is azt fogja érezni, hogy kihasználtad.
2009. júl. 7. 22:51
 5/5 anonim válasza:

Csak hogy legyen ellenpéda is: én is egy barátommal jöttem össze (bár én az elején megmondtam neki a helyzetet és ő sem volt szerelmes belém) Csak jó volt együtt lenni (meg a szex is kiváló volt) Úgy 3 hónap múlva jöttünk rá mindketten, hogy ez több mint barátság. Azóta együtt élünk (már 4,5 éve) és a kapcsolatunk nagyon boldog, harmonikus.

Tehát az én tanácsom: mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, de amíg jól érzed magad vele nem muszáj szakítani. Persze ha az agyadra megy, mint az egyik előző válaszoló példájában, akkor azonnal hagyd ott.

2009. nov. 23. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!