Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi ideálotoknak mi a foglalkozása?
Úgy értem, minek örülnél a legjobban, hogy azt dolgozza az álomfiúd?
Meg is indokolhatjátok.
Én inkább azt tudnám leírni, hogy mi NE legyen. Pl: chippendale fiú, hímrib@nc :)
Komolyra fordítva a szót: mivel hamarosan vállalkozásba szeretnék kezdeni, annak örülnék a legjobban, ha ő is vállalkozó lenne, mert akkor egy csomót ötletelhetnénk együtt, segíthetnénk egymásnak.
Passz.
Párom informatikus, hasznos dolog, bár nem ezért jöttem vele össze.
Büszke lennék/vagyok rá bármilyen tisztességes foglalkozást műveljen. Pláne ha azt hivatásaként szereti. Még egyik pasimat sem a foglalkozása alapján választottam. Volt már informatikusom is, meg raktáros, de most hajóvezető a "hercegem":)
5-ös voltam
Akkor szerintetek az előnyös, ha azonos a foglalkozása a párnak? Szerintem az lehet, mert így még jobb kapcsolat alakulhat ki közöttük.
Egyébként most nem is párválasztás miatt kérdeztem, nem befolyásoló tényezőként szerettem volna felhozni. Csakhogy még is mi lenne a legjobb. :)
Cowboy! :) férfias és gyors! :) meg tetszik a ruhájuk, a lazaságuk, a kiállásuk, ahogy csattognak a csizmájukkal! :)
igen, az egyenruhás férfiak bejönnek. Igaz ez a sportolókra is, de nem jönnék össze velük. Legyek rá büszke? Hááát... Szinte bármi, amit tisztességesen csinál. A munka nem határozza meg a stílust. öööö.... Stylist ne legyen...
Valami öltönyös! :D
nem vicc!odavagyok az öltönyös férfiakért!
politikus(csak nekem ne hazudjon) Üzletember,jogász(imádom a furfangos embereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!