Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfi ideálotoknak mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi ideálotoknak mi a foglalkozása?

Figyelt kérdés

Úgy értem, minek örülnél a legjobban, hogy azt dolgozza az álomfiúd?

Meg is indokolhatjátok.

2012. jún. 25. 20:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
maffiózó
2012. jún. 25. 20:47
 12/23 Csegi89 ***** válasza:
87%
A becsületes rendőr dologhoz: figyu a rendőrök(mezei zsaruk) között tényleg nincs, de legalábbis 'ritka mint a fehér holló' arányban fordulnak elő (tudom mit beszélek, sajnos tapasztalatból írom hiába pontozzátok le), lefizethetőek és a dílerek többnyire az ő narkójukat árulják.
2012. jún. 25. 21:00
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Én inkább azt tudnám leírni, hogy mi NE legyen. Pl: chippendale fiú, hímrib@nc :)

Komolyra fordítva a szót: mivel hamarosan vállalkozásba szeretnék kezdeni, annak örülnék a legjobban, ha ő is vállalkozó lenne, mert akkor egy csomót ötletelhetnénk együtt, segíthetnénk egymásnak.

2012. jún. 25. 21:02
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Passz.

Párom informatikus, hasznos dolog, bár nem ezért jöttem vele össze.

2012. jún. 25. 21:03
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Büszke lennék/vagyok rá bármilyen tisztességes foglalkozást műveljen. Pláne ha azt hivatásaként szereti. Még egyik pasimat sem a foglalkozása alapján választottam. Volt már informatikusom is, meg raktáros, de most hajóvezető a "hercegem":)

5-ös voltam

2012. jún. 25. 21:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém szakács, pincér. Tetszik a ruhája. Viszont minden vendégnek is szóval nem örülök hogy ezt csinálja ...
2012. jún. 25. 21:09
 17/23 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek az előnyös, ha azonos a foglalkozása a párnak? Szerintem az lehet, mert így még jobb kapcsolat alakulhat ki közöttük.

Egyébként most nem is párválasztás miatt kérdeztem, nem befolyásoló tényezőként szerettem volna felhozni. Csakhogy még is mi lenne a legjobb. :)

2012. jún. 25. 21:10
 18/23 anonim válasza:
74%

Cowboy! :) férfias és gyors! :) meg tetszik a ruhájuk, a lazaságuk, a kiállásuk, ahogy csattognak a csizmájukkal! :)

igen, az egyenruhás férfiak bejönnek. Igaz ez a sportolókra is, de nem jönnék össze velük. Legyek rá büszke? Hááát... Szinte bármi, amit tisztességesen csinál. A munka nem határozza meg a stílust. öööö.... Stylist ne legyen...

2012. jún. 25. 21:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Állatorvos
2012. jún. 25. 22:19
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

Valami öltönyös! :D

nem vicc!odavagyok az öltönyös férfiakért!

politikus(csak nekem ne hazudjon) Üzletember,jogász(imádom a furfangos embereket)

2012. jún. 25. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!