Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a lányokban?
Figyelt kérdés
Mi mindent szeretsz bennük?2012. jún. 25. 14:07
2/14 anonim válasza:
nagyobb baromságot nem tudtál volna kérdezni?
3/14 anonim válasza:
mi a jó a lányokba?! mert te a pasikat szereted?!
4/14 anonim válasza:
Lányokban? Azt már nem tudom, de a nőkben: Kedvesek, gondoskodóak, törődnek az emberrel. Nem mellesleg roppant izgatóak, akkor is, ha az alakjuk nem egy topmodellére emlékeztet. Puha a bőrük, jó az illatuk, ó, igen, az illatuk valami csodás, az ízük egyenesen leírhatatlanul fantasztikus. Hozzánk képest picik és törékenyek,jó, hogy gyengébbek és szükségük van ránk, mert mi erősek vagyunk, sőt, egy villanykörtét is ki tudunk cserélni. Ha már a csöpögő csapot is megjavítjuk, egyenesen mi vagyunk az isten a szemükben. Az pedig maga a mennyország, mikor melóból mocskosan, izzadtan és hulla fáradtan hazaesünk és vár a kaja. Este pedig a szex. És néha reggel is, hétvégén pedig amíg csak lehet. Így teljesedik ki az élet, bármilyen szar is ért egész nap, tudod, hogy van értelme. Legcsodásabb, mikor apává tesznek bennünket, ettől kiteljesedünk. Talán ez a kiteljesedettség-érzés a legjobb... és persze a szex.
5/14 anonim válasza:
utolsó, ez csodás volt, feldobtad a napom :D 16/L
6/14 anonim válasza:
Szeretem a lelküket, és a testüket :)
Meg persze a testnyilásaikat :)
37 / F
7/14 A kérdező kommentje:
5-ös lány! Mi a jó tebenned? :-)
2012. jún. 25. 15:09
8/14 anonim válasza:
15:01!
Örülök neki. Minden épelméjű nős férfi így érez, hidd el.
10/14 anonim válasza:
A 4-est mintha csak én írtam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!