Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért hanyagol el?
A párommal egy féléve vagyunk együtt,Ő idősebb tőlem 11 évvel.
Komoly,felelősségteljes munkahelye van,amit szeret.
Eddig minden rendben volt,sokat voltunk együtt,éreztem hogy szeret...pár hete volt egy súlyos problémánk,hibáztunk.
De megoldottuk.Mégis,amikor a legnagyobb szükségem lenne rá,türelmetlen,ahogy van egy kis szabadideje megy a szüleihez,akik messzebb élnek,mint Ő.Az én társaságomat nem keresi.
Kérdeztem miért,de mintha megsem hallotta volna.
A szülei várnak engem is,de így nem tudom hogy menjek-e?!
Segítsetek kérlek,tanácstalan vagyok. 19/L
A probléma egészségügyi,amiről mindketten tehetünk..
Szóval ezért nem haragudhat rám..
Valószínüleg nem oldottátok meg egymás közt azt a problémát, vagy ő nem tudott rajta túllépni, és frusztráltan érzi magát a közeledbe. Hozd elő a témát, beszéljétek át a részleteket, figyelj oda mindenre amit mond, mert ott lesz közte a kérdésedre is a válasz.
Én elmennék a helyedben vele, lehet hogy ott, más közegben lesz alkalmatok jobban belemélyedni a dologba.
Ha tényleg ez a dolog óta van köztetek szakadék, akkor vissza kell oda kanyarodni.
28/n
Együtt töltöttünk pár napot,és meg is beszéltünk mindent...:))
Köszönöm a tanácsot fiúk/lányok! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!