Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aranyos lányok ilyenek?

Figyelt kérdés
Ismerek egy tipikus aranyos lányt. Olyan jó tanuló és szerényen öltözik. Én meg nagyon rendes és kedves vagyok vele,meg romantikus,elvittem megnéztük a csillagokat. De mégsem akar járni velem. Folyton egy másik fiúról beszél,akit szintén ismerek,amikor együtt láttam őket,láttam,h őt sokkal jobban bírja,mert az ilyen laza csávó. De közbe még kavar egy csomó más fiúval is. És egyiknek sem adja be a derekát,hanem élvezi,h ennyien odavannak érte. Pedig nagyon rendes visszafogott lánynak látszik,és sokkal jobban tanul mint én.

2012. jún. 25. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy jó tanuló, lehet valaki k*rva.
2012. jún. 25. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
A látszat csal! Am minden nő szereti kicsit húzni a pasikat, de ez a csaj már sportot űz belőle, az elmondottak alapján legalábbis...
2012. jún. 25. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Minden lány k*rva! ;)

Én is beláttam ezt 21 évesen, így el is mentem egy hivatásoshoz, hiszen nincs igazi, csodálatos, egyetlen lány, nincsenek hercegnők, akik különlegesek, mind csak azt akarja, hogy jól megdugják őket, nem a romantika meg a nyálas f@szságokra vágynak, te meg ne legyél kedves vele, meg rendes, legyél laza, kötekedős, flegma, bunkó. Ez kell nekik, majd meglátod utánad is fog teperni, ha azt látja, hogy leszarod vagy utálod.

2012. jún. 25. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:

a laza csávók jönnek be mindegyiknek (akik ált. seg*arcok is), a rossz kemény lányoknak is, meg a kis angyalkáknak is. Alkalmazkodj, én is azt teszem

F18

2012. jún. 25. 11:19
 5/8 anonim válasza:
Ezeket a lányokat nevezik szűz k*rvának, sztm ez a legrosszabb fajta
2012. jún. 25. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Még szűz k*rva, ahogyan mondják! Ebből lesz az ordas k*rva! Kerüld el nagyívben!
2012. jún. 26. 01:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak a cinizmus és a gúnyolódás kell, okozz kellemetlen pillanatokat, hosszú kussolások, amikor nem viccesről van szó, te mégis viccelj (erre mondják naivan, hogy gyerekes vagy), akikor jókedve van, te legyél direkt levert, lehúzó. Ha megértésre vágyik , véletlenül se értsd meg ("Hát az szar lehet" stb.) Összességében okozz rossz élményeket neki. Én ennyi szórakoztatót látok a lányokkal való kontaktban. Vagy b) opció TEDD BE.

26/f

2012. jún. 26. 08:42
 8/8 Katapalacsinta válasza:
hát szivem,ez egy ribanc.bocsi.
2012. júl. 13. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!