Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a szerelmetek állandóan hazudna nektek? Nem megcsalás, hanem hétköznapi dolgokban. Emellett pedig eszméletlenül féltékeny lenne, alaptalanul?
Csak egy megjegyzés az előző kommentekhez: ez tök vicces - honnan tudjátok hogy lányról van szó??? :D Mármint, honnan veszitek, hogy a kérdező a pasi és a "hazudozó" a lány??? XD
Azok alapján amiket írt róla nem derül ki hogy a kérdező milyen nemű!!! XD
Egyértelmű, hogy a kérdező a hímnemű! :D Csajok szoktak vásárolgatni, füllenteni! :)
Kérdezőnek itt a válasz, mit tennék, ha ilyen lenne a párom? Nevetnék rajt eggyet,mert röhejesen viselkedik,de nem hagynám magam felidegelni! Aztán mondanám neki és éreztetném vele,hogy nekem nem kell hazudnia,mert én vagyok a párja és szeretem! De ezt csak akkor mond neki,ha tényleg így van...
Különben ez a Te döntésed,választhatsz: vagy elfogadod és szereted őt olyannak amilyen,vagy azt mondod,hogy inkább nem kérsz belőle!Rajtad áll! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!